REKLAMI GEÇ

Marketler zincirinde korona paniği

Marketler zincirinde korona paniği

Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet yürüten marketler zincirinde korona virüs paniği. Bir çalışanda korona tespit edilmesinin ardından Buldan şubesinin tüm çalışanları karantinaya alındı. Mağazanın kameraları inceleniyor, çalışanın temas ettiği kişiler belirlenmeye çalışılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2020 Cuma, 12:27

Türkiye genelinde faaliyet yürüten bir marketler zincirinin Buldan şubesinde çalışan bir personelin yapılan korona virüs testi pozitif çıktı.

Panik yaratan gelişmenin ardından şubede sıkı önlem alındı. Önce korona testi pozitif çıkan personel karantinaya alındı, ardından da temas ettiği kişiler tespit edilmeye başlandı.

TÜM ÇALIŞANLAR KARANTİNAYA ALINDI, YENİ PERSONEL GÖREVLENDİRİLDİ
Mağazının korona virüs tespit edilen şubesinin tüm çalışanları karantinaya alındı. Şubeye yeni personel görevlendirilirken, mağaza içinde de dezenfeksiyon çalışması yürütüldü.

KAMERALAR KONTROL EDİLİYOR
Korona virüs testi pozitif çıkan personelin kimlerle temas ettiğinin belirlenmesi için yoğun bir çalışma başlatıldı. Mağaza kameralarının tamamı kontrol edilmeye başlandı.

5 KİŞİ KARANTİNADA
Şu ana kadar korona testi pozitif çıkan market çalışanı ile birlikte temas ettiği belirlenen 5 kişinin 14 günlük karantina sürecine alındığı öğrenildi. Kamera taramalarının sürdüğü, belirlenecek yeni isimler ile bu sayının artabileceği ifade edildi.

Yorumlar

M.Z.K   -  Bağlantı 17 Mayıs 2020, 16:36

Bim Cumhuriyet şubesi

DenizliliVatandaş   -  Bağlantı 16 Mayıs 2020, 05:17

Büyük ihtimalle A101 geçenlerde market depo elemanında virüs pozitif çıkmıştı

Fatma S.   -  Bağlantı 16 Mayıs 2020, 04:34

Bim

Ömer Dağdeviren   -  Bağlantı 15 Mayıs 2020, 15:14

Hangi market olduğunu da yazsaydınız iyi olurdu bence….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı