REKLAMI GEÇ

Meclis üyelerinden asker selamlı destek

Meclis üyelerinden asker selamlı destek

Buldan Belediye Meclisi Barış Pınarı Harekatına destek için olağanüstü toplandı. Meclis üyeleri harekatı desteklediklerini belirterek Mehmetçiğe asker selamı ile desteklerini gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2019 Cumartesi, 11:05

Buldan Belediye Meclisi, olağanüstü toplanarak, sınırlarımızın güvenliği ve güney sınırlarımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlatılan Barış Pınarı Harekatına destek verdi.

Türk ordusunun girdiği her yere barışı götürdüğünü belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Her zaman Türk ordusunun ve siyasi iktidarın destekçiyiz. Türkiye tarihin en zor dönemeçlerden birini yaşıyor. Bunun için Barış Pınarı Harekatı, tek bir askerle de olsa, yüz bin kişiden oluşan askeri harekatta olsa Türkiye’nin içinde bulunduğu önemli hareket kabul edilebilir. Türkiye tarihin en hassas döneminden geçiyor. Türkiye çok zor dönemde hayatiyetini devam ettirmeye çalışan bir devlet. Barış Pınarı Harekatı, çok güzel başladı çok güzel bitti. Bu meclis kararının esprisi, bir Müftü Hulusi Efendinin fetvası mahiyetinde olmasa da Buldan erkanını bilgilendirme açısından önemli. Çünkü siz meclis üyeleri, Buldan halkının en yüce temsilcileri sıfatı ile buradasınız” dedi.
Buldan Belediye Meclis üyeleri toplantı sonrası, Mehmetçiğe verdikleri desteği “asker selamı”yla verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı