REKLAMI GEÇ

Mumcu Buldan’da şiir ve türkülerle anıldı

Mumcu Buldan’da şiir ve türkülerle anıldı

Gazeteci- yazar Uğur Mumcu katledilişinin 2. yıldönümünde unutulmadı. Uğur Mumcu, Cumhuriyet Halk Partisi Buldan gençlik kolları tarafından hazırlanan bir törenle anıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Ocak 2016 Cumartesi, 12:19

Belediye Düğün Salonunda gerçekleşen anma programına, Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Başkan Yardımcısı Hikmet Şenözen, CHP İlçe Başkanı Musa Ünsal, İzmir Buldanlılar Derneği Başkanı Mehmet Seyrek, CHP Denizli gençlik kolları Başkanı İbrahim Abuşaha, Denizli, Buldan, Pamukkale, Merkezefendi, Sarayköy ve Güney CHP gençlik kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

ugur-mumcu-buldan-iccc

Sunuculuğunu Özlem Öztürk’ün yaptığı anma programının açılış konuşmasını yapan CHP Buldan gençlik kolları Başkanı Mustafa Guguoğlu, “Aydın bir gençlik olmamız gerektiğini her zaman ve her yerde dile getiren ve hunharca katledilen Uğur Mumcu’yu anmak için toplandık. Uğur Mumcu Türkiye’nin aydınlanması mücadelesinde yaşamını yitirdi” dedi.

ugur-mumcu-buldan-ic

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay, Musa Ünsal, Meryem Eroğlu Salman, Mehmet Ali Orpak, Halis Ödel, Mehmet Seyrek ve İbrahim Abuşaha birer konuşma yaparak Uğur Mumcu ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

ugur-mumcu-buldan-icc

Slayt gösterisiyle Uğur Mumcu’nun hayatından kesitlerin gösterildiği anma programında, Habip Çakmak ve Atilla Kızılkaya şiirlerini okudu. Sesleniş şiirini toplu olarak seslendiren CHP gençlik kolları üyeleri ayakta alkışlanırken, gece daha sonra Naci Özkan, Ali Çetin ve Sadettin Kırgın tarafından söylenen türkülerle sona erdi.

(Kaynak: Buldan yaşam Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı