REKLAMI GEÇ

PASVAK’tan Başkan Şevik’e ziyaret

PASVAK’tan Başkan Şevik’e ziyaret

Denizli’de ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ulaştıran Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı (PASVAK) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz ile yönetim kurulu üyeleri, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Nisan 2021 Cuma, 10:58

PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz, yönetim kurulu üyeleri Süleyman Öztürk, Abdi Çetin, Nafiz Öz ve Kerim Çıralı, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret etti.

PASVAK heyetini Buldan Belediyesi El Sanatları Merkezi’nde (BELKÜM) ağırlayan Başkan Şevik, PASVAK’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “Kimsesizlere ve yardıma muhtaç olanların yardımına koşan PASVAK, çok güzel bir iş yapıyor. Ben sizleri kutluyorum. Belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda üzerimize düşeni yapmağa hazırız” dedi.

Ziyarette PASVAK’ın işleyişi ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Bülent Topuz, PASVAK’ın 2001 yılında 7 kurucu üye ile oluşturulduğunu, 2004 yılından bu yana ihtiyaç sahibi ailelere, her gün iki öğün yetecek 3 çeşit yemeği ve ekmeği evlerine kadar götürdüklerini söyledi.

Prof. Dr. Topuz, “Denizlili hayırseverlerimizin, bağışçılarımızın desteği ile PASVAK, bugün 1.250 ihtiyaç sahibine ulaşmaktadır. Hedefimiz daha çok ihtiyaç sahibine el uzatabilmek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı