REKLAMI GEÇ

Şehit Yangöz’ün ismi Buldan’da bir caddeye verilecek

Şehit Yangöz’ün ismi Buldan’da bir caddeye verilecek

Buldan Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısında, Bodrum’da çıkan çatışmada şehit olan polis memuru Ercan Yangöz’ün adının ilçede bir caddeye verilmesi .Şehit polisin ismi belediye meclisince belirlenecek bir caddeye verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2021 Cumartesi, 10:43

Buldan Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mustafa Şevik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Şehit Polis Memuru Ercan Yangöz’ün isminin ilçedeki bir ceddeye verilmesiyle ilgili gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi. Bodrum’da silah kaçakçılarıyla girdiği çatışmada şehit olan polis memuru Ercan Yangöz’ün ismi, gelecek ay belediye meclisince belirlenecek bir caddeye verilerek ebediyen yaşayacak.

TESCİLLİ 6 EV DAHA KAMULAŞTIRILACAK
Buldan Belediyesi, ilçenin tarihi ve kültürel mirası ile zenginliğinin ortaya çıkarılması, yaşatılarak gelecek nesillere aktarılması amacıyla başlattığı restorasyon çalışmaları kapsamında Yalçınkaya ve Çaybaşı mahallelerinde bulunan 6 tessilci evin kamulaştırılmasını Meclis gündemine taşıdı. . Belediye Meclisi’nde görüşülerek ilgili komisyonlara havale edilen kamulaştırma ile ilgili bilgi veren Başkan Şevik, “Belediye olarak ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini sahip çıkarak, gelecek nesillere aktarmak istiyoruz. Ayrıca belediye olarak, ilçemizin tarihi ve kültürel zenginliklerini turizme kazandırarak, ilçemiz ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

TARIM ŞEHİRLERİ BİRLİĞİ’NDE BULDAN’I TEMSİL EDECEKLER
Toplantıda, Yeni kurulan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği’nde Buldan’ı temsil edecek iki asil 1 yedek üyenin seçimi yapıldı. Toplantıya başkanlık eden Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Konya merkezli kurulan Uluslararası Tarım Şehirleri Birliği’ne iki asıl bir yedek üye belirleceğini açıkladı. Birliğin, ilçe tarımının gelişmesi açısından fayda sağlayacağını vurgulayan Başkan Şevik, belediyelerin tarım ve gıda alanında örnek projelerinin küresel ölçekte paşdaşları için üye olunması gerektiğinin altını çizdi. Başkan Şevik’in açıklamalarının ardından açık oylama ile Mehmet Köklü, Veli Tokdemir asıl üye olarak belirlenirken, Mustafa Kemal Benli yedek üye seçildi.

Yorumlar

Kazım Dalarslan   -  Bağlantı 3 Temmuz 2021, 11:22

Hareketli ve işlek bir caddeye adı verilmeliki ebediyen yaşasın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı