REKLAMI GEÇ

Şevik, köy çalışmalarına hız verdi

Şevik, köy çalışmalarına hız verdi

Buldan Belediye Başkanı, Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa Şevik, Buldan ilçesi köylerinde çalışmalara 01 Nisan’ı beklemeden başladı. Şevik, köylere 5 yılda yapılacak hizmeti 5 haftada yaptıklarını dile getirdi.

/ DENİZLİHABER / 20 Mart 2014 Perşembe, 13:42

Önce köylerde vatandaşlarla biraraya gelerek onların istek ve sıkıntılarını dinleyen Buldan Belediye Başkanı ve DP adayı Mustafa Şevik, Buldan’da yapılacak olan hizmetin aynısını köylerinde hak ettiğini vurguladı. Şevik, “ Biz 5 yılda köylerde yapılacak olan hizmeti 5 haftada yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.
denizli-buldan-bld-bsk-mustafa-sevik-ic-1

Şevik, beş hafta içerisinde köylere yapılan hizmetleri şöyle sıraladı: “Çalışmalar kapsamında Derbent Köyümüzde yol taş döşemesi, Kaşıkçı köyümüzde Dere ıslahı, Kanalizasyon ve su hattı yenilemesi, Köy konağı boyanması, Alandız Köyümüzde Dere temizlik ve istinad duvar çalışmaları ve Köprü yapımını gerçekleştirdik.

ŞEVİK-KİMDİR-ANONSU

Bozalan Köyümüzde Yollara taş döşeme, mezarlık temizliği ve Büyük bir park alanı yapımı ve ağaçlandırma çalışması, Yayla Köyümüzde Pazaryeri İnşası, İstinat duvarı büz dere ıslahı ve çocuk oyun grupları, Sarımahmutlu Köyümüzde Kanalizasyon çalışması taş döşemesi ve Çocuk oyun grupları yerleştirdik. Ayrıca, Çamköy de Köy konağı boyaması ve çeşme yapımı, Kadıköy’de kanalizasyon, su hattı yenilemesi yol genişletmesi, taş döşemesi ve park alanları oluşturması, Türlübey Köyümüzde Taş döşemesi ve çeşme inşası için depo yapımı, Basketbol sahası yaptık.
ŞEVİK'İN 17 PROJE-ANONSU

Doğanköy’de camii bahçesi ve sokaklarda taş döşemesi Basketbol sahası yapılması, Hasanbeyler köyümüzde su ve elektrik çalışması ile birlikte yol genişletme çalışması ve sonrası alt yapı su, kanalizasyon hattı yenilemesi ve taş döşeme yapıldı. Oğuz Köyümüzde camii bakımı ve yol döşemesi, Bölmekaya köyümüzde köy konağı boyanması, Boğazçiftlik köyümüzde alt yapı su hattı yenilenmesi ve taş döşeme çalışmaları yapılmaktadır. Amacımız, köylerimizin  alt yapı, su, kanalizasyon gibi alt yapı eksikliklerini tamamlayıp, yollarını  kilitli taşla kaplayarak aynı Buldan’da yaptığımız gibi köy halkımızı yağmurlu havalarda çamurdan kurtarmak.”

“TELEFONUM 24 SAAT AÇIK”
“Bizim işimiz hizmet” diyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada her sıkıntılarında vatandaşların yanında olduğunu söyledi.

denizli-buldan-bld-bsk-mustafa-sevik-ic-2

Sadece son iki ay içerisinde Köylerin, kanalizasyon, su, yol genişletme çalışmaları, dere yataklarının temizliği, derelerin ıslahı, çocuk oyun grupları, fitnes grupları, ağaçlandırma çalışmaları gibi bir çok alanda köylere hizmet götürdüklerini açıklayan Şevik, “Hızlı bir çalışma tablosunu hiçbir zaman seçim vaadi değil gerçek olduğunu yansıtmaya çalıştık. Gördüğünüz gibi çalışmalarımız devam ediyor.
YENİCEKENT-GALERİ-ANONSU

Buldan’ımızda 7 yıldır önemli hizmetler gerçekleştirdik. Biz hiçbir zaman yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır demiyoruz. Buldan,Yenicekent ve köylerimizde daha yapacak çok işimiz var. Bugüne kadar ne söz verdiysek yerine getirdik. Telefonum 24 saat açık ve vatandaşların emrindeyim. Vatandaşlar istedikleri zaman bana ulaşabilir ve sıkıntılarını aktarabilir. Yerel seçimler sonrası eğer vatandaşlarımız takdir eder bizi yeniden göreve getirirse, o zaman hizmetin farkını hissettireceğiz” diye konuştu.
BULDAN-SEVİK-KOY-PROJELERİ-ANONSU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı