REKLAMI GEÇ

Suavi, Başkan Gülbay’ı ziyaret etti

Suavi, Başkan Gülbay’ı ziyaret etti

Denizli’ye konser için gelen özgün müzik sanatçısı Suavi, alışveriş için gittiği buldan’da Belediye Başkanı Mustafa Gülbayı’ı da ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2015 Cumartesi, 14:58

Nazım Hikmet, Ahmed Arif, Hasan Hüseyin Korkmazgil gibi önemli isimlerin şiirlerini besteleyen, “Yalıçapkını” isimli şarkısıyla özgün müziğin unutulmazları arasına ismini yazdıran Suavi, Denizli’deki konseri sonrası dokumalarıyla ünlü Buldan’a alışverişe gitti. Bu ziyaretinde, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay’a da bir ziyaret gerçekleştirdi.

“SANATIN REHABİLİTE EDEN YANI VAR”
Gülbay ile sohbetinde ülkenin zor günler yaşadığına işaret eden Suavi, “Sanat yalnızca bir eğlence aracı değildir. Sanatın insanları rehabilite eden bir yanı da vardır. Toplumumuzda bu gözardı ediliyor. Sanatın bu yönüne toplumumuzun çok ihtiyacı olduğu günler yaşıyoruz’’ dedi.

GÜLBAY: BULDAN’I KÜLTÜR SANAT MERKEZİ YAPTIK
Belediye Başkanı Mustafa Gülbay ise, yerel yönetimlerin kültür ve sanat etkinliklerine önem vermeleri gerektiği belirterek, “Buldan Belediyesi olarak, çeşitli etkinlikler düzenledik, ilçemizi bir kültür-sanat merkezi yaptık. Şimdi deher yaştan insanımızın yararlanabileceği kurslar açıyoruz. Şu anda drama ve tiyatro kurslarımız devam ediyor. Talep doğrultusunda, önümüzdeki günlerde halk dansları, bağlama, gitar ve basketbol kurslarımızda başlayacak. Sosyal belediyecilik anlayışımızı hayatın her alanında uygulayacağız’’ diye konuştu.

denizli-buldah-belediyesi-sanatci-suavi-İC

BULDANLILARIN YOĞUN İLGİSİ
Gülbay, ziyaretin dolayı teşekkür ettiği Suavi’ye fular, Buldaş tarafından üretilen kuru üzüm, cennet elması ve kekik hediye etti. Bu arada alışverişi sırasında yoğun ilgiyle karşılaşan Suavi, yeniden Buldan’ a gelme sözü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı