REKLAMI GEÇ

Yaşları küçük, yürekleri kocaman

Yaşları küçük, yürekleri kocaman

Buldan Dört Eylül Fehmi-Mehmet-Şükrüye Erensoy Ortaokulu 5-D sınıfı öğrencileri her türlü takdirin üzerinde bir davranışa imza attı, herkese örnek oldu. Kendileri küçük, yürekleri büyük öğrenciler, Buldan Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nde esnaflardan aldıkları dokuma ürünleri ve su satarak elde ettikleri 1.357 lira 62 kuruşu, Lösemili Çocuklar Vakfı’na (LÖSEV) bağışladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Haziran 2016 Çarşamba, 09:05

Buldan Fehmi-Mehmet-Şükrüye Erensoy Ortaokulu 5-D sınıfı öğrencilerinden alkışlanacak davranış. Öğrenciler, Dokuma Kültür ve El Sanatları Festivali’nde yardımsever esnafların verdiği dokuma ürünler ile su satarak elde ettikleri geliri LÖSEV’e bağışladı.

denizli-buldan-ogrenci-losev-bagis-ic

Öğretmenleri Beyzat Türkbay ile Ziraat Bankası Buldan Şubesi’ne gelen kendileri küçük yürekleri büyük öğrenciler İsmet Efeoğlu, İbrahim Atıl, Eda Kılıçarslan, Berru Buldanlıoğlu, Elif Beren Dağcı, Güray Kıncı, Altan Özel, Ezgi Zeren Koç, Ayşegül Çelikyurt, Ali Ünsal, Mehmet Yasin Genç, Mehmet Efe Köylü ve Asude Yolcu, elde ettikleri 1.357 lira 62 kuruşu, LÖSEV’in hesabına yatırdı.

Lösemi hastası çocukların iyileşebilmeleri için yardımda bulunmayı düşündüklerini söyleyen öğrenci İsmet Efeoğlu, “Arkadaşlarımızla ortak karar alarak Buldan Festivali’nde yapabileceğimiz bir proje belirledik. Esnaf, bize dokuma ürünleri vererek yardımcı oldu. Havlu ve su satarak bu geliri elde ettik. Festivalde nöbetleşe olarak stantta bekledik. Bütün arkadaşlarımız görevini en iyi şekilde yerine getirdi. Hatta lunaparka ve konserlere dahi gidemedik. Ancak en iyi geliri Hadise konserinin olduğu Cumartesi günü yaptık. Lösemi hastası kardeşlerimizin bir an önce iyileşmelerini diliyoruz” dedi.

Lösemi hastası çocukların iyileşmesi için küçük de olsa katkı sağlamaya çalıştıkların anlatan öğrenciler, bundan sonra da bu tür organizasyonların süreceğini ifade etti.

Buldan Ziraat Bankası Müdürü Taşkın Özek de yapılan kampanyadan dolayı çocukları kutladı, kalem hediye etti.

(Kaynak: Buldan Yaşam Gazetesi)

Yorumlar

Suha Türkmenoğlu   -  Bağlantı 8 Haziran 2016, 13:07

Bir ıslık da Denizli’den mi beklesek acaba? 🙂

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı