REKLAMI GEÇ

Yenicekent Pazaryeri yeniden yapılacak

Yenicekent Pazaryeri yeniden yapılacak

Buldan Belediyesi Yenicekent Mahallesi’ndeki pazaryeri ve festival alanı olarak kullanılan 7 bin 165 metrekarelik Cumhuriyet Parkı’nda yenileme çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Şevik, göreve geldiği günden beri mahallelerin acil ihtiyaçlarının karşılanması için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Aralık 2019 Cuma, 09:55

Buldan Belediyesi bir önceki belediye başkanı döneminde yıkılan Yenicekent Mahallesi’ndeki pazaryerini yeniden yapmak için çalışma başlattı. Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Meclis Üyeleri, Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu ve müdürlük personelleriyle birlikte çalışmaları yerini inceledi.

3 bin 722 metrekarelik pazaryerinin bir bölümünün sosyal tesis olarak inşa edileceğini belirten Başkan Şevik, Yenicekentlilerin, düğün, sünnet gibi merasimlerini burada yapabileceklerini söyledi. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanması için ekiplere talimat veren Başkan Şevik, “Yenicekent pazaryeri projesi bizim seçim vaatlerimizden biriydi. Göreve geldiğimiz günden itibaren vaatlerimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Şimdide Yenicekent Pazaryeri Projemizi hayata geçiriyoruz. Burası tamamlandığında, pazarcı esnafımız kışın soğuğundan, yazın sıcağından korunacak, vatandaşlarımız ise daha temiz, daha sağlıklı ortamda alışveriş yapma imkânı bulacak” dedi.

FESTİVAL ALANI SİL BAŞTAN
Diğer taraftan Yenicekent’te festival alanı olarak da kullanılan 7 bin 165 metrekarelik Cumhuriyet Parkı da yeniden düzenlenecek. Tören ve festival alanındaki Atatürk Anıtı’nın yenilenmesi ve peyzaj düzenlemesinin yapılması için çalışma başlatan Başkan Şevik, Cumhuriyet Parkı’nı az masrafla çok kullanışlı hale getirileceğini söyledi. Çalışmalar kapsamında, park alanındaki oturma grupları ile bordür ve parke taşları yenilenecek. Ayrıca burasının peyzaj çalışmalarıyla yeni baştan düzenlenerek Yenicekentlilerin hizmetine sunulacağını söyleyen Başkan Şevik, “Park ve Festival alanı yenileme çalışmalarımız en kısa zamanda başlayacak. Burasını önümüzdeki yıl yapılacak Yenicekent Festivaline hazır hale getirmek istiyoruz. Yenicekent Mahallemizde yatırımlarımız devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı