REKLAMI GEÇ

Yılan panoya girdi, Buldan susuz kaldı

Yılan panoya girdi, Buldan susuz kaldı

Buldan’da bir süredir devam eden susuzluğun nedeni ortaya çıktı. Bir süredir devam eden susuzluk nedeniyle DESKİ’nin kapısını aşındıran Buldanlılar, Tarakçı bölgesinde bulunan su pompasının çalışmadığını gördü. Nedeninin ise panoya giren yılanın elektrik akımına kapılması ve sistemin bozulması olduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Temmuz 2016 Perşembe, 15:15

Buldan’da bir süredir devam eden susuzluk ilçe halkını isyan ettirdi. Bir çok bölgede yaşanan kesintilere son verilmesini sağlayamayan Buldanlılar, yaşanan sorunun tespiti için çalışma başlattı.

İlçeye su sağlayan pompaları tek tek incelemeye alan Buldanlılar, Tarakçı Mevkiisinde bulunan pompanın arızalı olduğunu tespit etti.

NEDENİ YILAN ÇIKTI
Pompanın çalışmamasının nedeninin ise elektrik panosuna giren bir yılan olduğu ortaya çıktı. Sigortaların etrafına dolanan yılan elektrik akımına kapılarak öldü, trafonun da yanmasına yol açtı. Trafonun yanması nedeniyle pompaların çalışmaması ilçede de su sıkıntısına yol açtı.

denizli-buldanin-susuzluk-nedeni-yilan-cikti-1

Arızanın kaynağını tespit eden Buldanlılar, DESKİ yetkililerine seslenerek, arızanın kaynağını bulduklarını ve kısa sürede sorunun giderilmesini istedi.

Kaynak: buldandayaşam.net

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı