REKLAMI GEÇ

Belediye taktırıyor, onlar kırıyor

Belediye taktırıyor, onlar kırıyor

Çal’daki Kısık Kanyonu’na takılan aydınlatma lambaları bir kez daha parçalandı. Lambaların halini görenler “derdiniz ne?” diye sorarken, lambaları daha önce üç defa yenileten Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise “Artık taktırmayacağım” diye isyan etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Haziran 2016 Cumartesi, 14:26

Denizli’nin dikkat çeken doğal güzelliklerinden olan Çal’daki Kısık Kanyonu, 2003 yılında Vali Recep Yazıcıoğlu’nun rafting yapmasıyla geniş kitlelerce tanındı. Çal Belediyesi de ziyaretçilerin kanyonun bir bölümünü görebilmesi için yürüyüş yolu projesini hayata geçirdi. Toplam 650 metre olarak planlanan yolun ilk ekapta yarısı tamamlanarak hizmete sunuldu.

LAMBALAR PARÇALANIYOR
Bu düzenlemeyle ziyaretçiler, kısa mesafeli de olsa kanyonun bir bölümünü görmenin güzelliğini yaşadı. Ancak bazıları ise güzel hizmete gölge düşürecek davranışlar sergilemekten çekinmedi. Yürüyüş yoluna giren ve kimliği belirlenemeyen kişiler, aydınlatma lambaları ile direklerini kırmaya başladı.

2 YILDA 3 KEZ YENİLENDİ
Kimlikleri belirlenemediği için yaptıkları eylemi sürdürenler, Çal Belediyesi’nin yenilediği lambalara parçalamaya devam etti. Kırılan aydınlatma lambalarını değiştirmekten bıkan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Yürüyüş yolu 2012’de hizmete açıldı. Ben 2014 yerel seçimlerinde göreve geldim. O günden beri üç kez lambaları değiştirdim. Yine kırılmış. Artık yaptırmayacağım” dedi.

GÜVENLİK SORUNU VAR
Bölgenin geniş olması nedeniyle güvenlik sorunu yaşandığına dikkat çeken Akcan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığının bölgede inceleme yaptığını ve kanyonun turizme kazandırılması için projelendirme çalışması yürüttüğünü, projenin 2017 yılında hayata geçirileceğini söyledi.

Yorumlar

Süllerli   -  Bağlantı 11 Temmuz 2016, 09:50

Bu İnsanların derdi nedir, nasıl bi ahlakla yetiştriliyor ana baba eğtiminden yoksunlar mı..? ahiretde hesabını veremezler bu 80 milyonun kul hakkına girmiştir. yazıklar olsun..

şakir   -  Bağlantı 26 Haziran 2016, 00:56

çalı bırak denizlide akvadi ormanını hiç gördünüzmü yapılan lar kullanılmadan parçalandı yazık emeklere takip edilmeyecek niye yapıyorsunuz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 9 29Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 13 26Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 7 24Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 28Az Bulutlu