REKLAMI GEÇ

Çal Bağbozumu Festivali iptal edildi

Çal Bağbozumu Festivali iptal edildi

Çal’da 31 Ağustos-4 Eylül tarihlerinde düzenleneceği açıklanan Bağbozumu Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali, ertelendi. Erteleme kararı, halk temsilcilerinin de katıldığı toplantıda alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2016 Pazartesi, 16:56

Bağbozumu Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali’nin belirlenen tarihte düzenlenip düzenlenmemesi konusunda bir toplantı yapıldı.

denizli-cal-bagbozumu-senligi-ertelendi-1

Toplantıya Çal Kaymakamı Selami Korkutata, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Yapılan oylamada, festivalin düzenlenmemesi kararı çıktı.

Bu yıl 21’incisi düzenlenecek olan festivalin iptal edildiğini açıklayan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan “Festivalin iptal edilip edilmemesi konusunda kimseye etkilememek için önceden herhangi bir açıklama yapmadım. Son zamanlarda artan terör olayları canımızı yakıyor. Eli kanlı hainler insanımızda ne festival yapacak ne de eğlenecek hal bıraktı. Ülkemizin birlik ve beraberliğinin teminatı olan milletimiz dik duruşunu sürdürüp, hainlerin emellerine ulaşmasına izin vermeyecektir. Türkiye, en kısa sürede terör belasının da üstesinden gelecek” dedi.

Geniş halk katılımıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ilçede birlik, beraberlik, dayanışma yürüyüşü düzenleyeceklerini bildiren Akcan, “Kutlu yürüyüşümüze şimdiden tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.

Çal kaymakamı Selami Korkutata ise, “Çal halkına ve Başkan Akcan’a demokratik olgunluklarından dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 28Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 10 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 11 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 14 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 29Parçalı Bulutlu