REKLAMI GEÇ

Başkan’ı dinlerken hayatını kaybetti

Başkan’ı dinlerken hayatını kaybetti

MHP Çal Belediye Başkan Adayı Fethi Akcan’ın kahve toplantısına katılan 80 yaşındaki Mustafa Kınalı, kalp krizi geçirdi. Başkan Akcan’ın hemşire eşinin çabası da yaşlı adamı kurtaramadı. Kınalı’nın ölümü Çal’da büyük üzüntü yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2019 Çarşamba, 12:38

Çal Belediye Başkanı, aynı zamanda MHP’nin adayı olan Fethi Akcan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bayıralan Mahallesi’nde kahve toplantısı gerçekleştirdi.

Yoğun bir katılımın gözlendiği buluşmaya İsabey Mahallesi’nden gelen 80 yaşındaki Mustafa Kınalı, Başkan Akcan’ı dinlerken birden fenalaştı. Yanında bulunan meclis üyesi adayı Yavuz Okluoğlu’nun elinden tuttu ve hareketsiz kalan yaşlı adam kalp krizi geçirdi.

Zaman kaybı yaşanmaması için MHP İlçe Başkanı Ali Çiftçi tarafından otomobille hastaneye kaldırılan Kınalı’ya, Başkan Akcan’ın hemşire eşi Sema Akcan eşlik etti. Hemşire Akcan yol boyunca Mustafa Kınalı’ya kalp masajı yaptı, daha sonra da gelen 112 Acil ekiplerine teslim edildi.

Ancak, yapılan müdahalelere rağmen Kınalı hayatını kaybetti.

Mustafa Kınalı’nın ölümü nedeniyle seçim çalışmalarını iptal eden Başkan Akcan, “Çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin. Mustafa Kınalı amcamız sevdiğimiz, değerli bir büyüğümüzdü” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu