REKLAMI GEÇ

Çal’da öğretmenler Günü için erken mesai

Çal’da öğretmenler Günü için erken mesai

Öğretmenler Günü’nün cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle Çal Belediyesi erken mesai yaptı ve öğretmenlerin gününü bir gün önceden kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2018 Cuma, 13:16

24 Kasım Öğretmenler Günü’nün bu yıl Cumartesi gününe denk gelmesi nedeniyle Çal’da Öğretmenler Günü bir gün önce kutlandı. Çal Belediyesi çalışanları, ilçe merkezi ve mahallelerde görev yapan 365 öğretmeni tek tek ziyaret edip kırmızı karanfil verdi.

Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Ülkemizin fedakar öğretmenlerinin gününü kutluyorum. Çal ilçemizde görev yapan öğretmenler başta olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlarken, vatan için şehit düşen öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Atatürk’ün dediği gibi, yeni nesil öğretmenlerin eseri olacaktır. Baş öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü de bir kez daha rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

Öğretmenler günü için Çal Belediyesi Kültür Sarayı’nda yapılan kutlama programına Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar ile birlikte Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kula, Milli Eğitim Müdürlüğü görevlileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 9 29Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 13 26Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 7 24Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 8 28Az Bulutlu