REKLAMI GEÇ

Çal Belediyesi’nden kursiyerlere Konya gezisi

Çal Belediyesi’nden kursiyerlere Konya gezisi

Çal Belediyesi, Süllerli genç kız ve kadınlara yönelik İŞKUR desteğiyle İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık ile Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Asma Yetiştiriciliği Kursu”na katılan 25 kursiyeri Konya’ya götürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2016 Perşembe, 11:32

denizli-cal-sullerli-kursiyerler-konyayi-gezdi-ic-2

Kurs Eğitmeni Süleyman Çengel denetiminde Konya’ya giden kursiyerler,ilk ziyareti Mevlana Türbesi’ne yaptı. Daha sonra Alaaddin Cami, İplikçi Cami, Şerafeddin Cami, Şems-i Tebrizi Cami, Piri Mehmed Paşa Cami, Şems-i Tebrizi Türbesi ve Ateşbâz-ı Veli Türbesi gezildi. Alaaddin Tepesi’ne de çıkan kursiyerler, Konya’nın etli ekmeğini de tattı. Selçuklu ilçesinin Sille Mahallesi’nde devam eden gezide, yerleşim yerindeki eski mezar ve erzak saklamak için kazılan çukurlar görüldü.

Bu tür gezilerin sosyalleşme yönünden fayda sağladığını dile getiren kursiyerler, gezi imkanı sunan Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’a teşekkür etti.

denizli-cal-sullerli-kursiyerler-konyayi-gezdi-ic

Başkan Akcan ise, Süller Mahallesi’ndeki kursiyerlerin yoğun bir eğitim sürecinden geçtiğini, bu tür molalarla dinlenme ve tarihi yerleri görme fırsatı yarattıklarını, kursiyerler için önümüzdeki günlerde bağcılıklıkla ilgili yeni bir gezi düzenleyeceklerini söyledi.

denizli-cal-sullerli-kursiyerler-konyayi-gezdi-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 28Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 10 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 11 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 14 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 29Parçalı Bulutlu