REKLAMI GEÇ

Çal’a sirk geldi

Çal’a sirk geldi

Çal Belediyesi tarafından düzenlenen sirk gösterisi ilçede büyük ilgi uyandırdı. Sirke sadece çocuklar değil anne ve babaları da büyük ilgi gösterdi. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, ilçe merkezi, Akkent ve Süller mahallelerinde düzenlenen sirk gösterisini vatandaşlarla birlikte izledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 14:20

Çal Belediyesi tarafından düzenlenen sirk gösterisi büyük ilgi gördü. İlk gösteri Çal Düğün Salonu’nda yapıldı. İkinci gösteri Akkent düğün salonu’nda üçüncü gösteri de Süller düğün salonu’nda gerçekleştirildi.

Gösteriyi Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Başkan Yardımcısı Adnan Tatar, MHP Meclis üyesi Mustafa Yüksel ve vatandaşlar da izledi. 4 kişilik ekip ile gösteri yapan Panama Sirki izleyenlerden tam not aldı.

Sirk gösterisinde köpek şov, jonglör ve illizyon gösterileri ilgiyle izlendi. Gösteriler sadece çocukları değil yetişkinleri de etkiledi. Gösteriden sonra çocuklara Çal Belediyesi tarafından Türk Bayrakları hediye edildi. Gösteriyi vatandaşlarla birlikte izleyen Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Biz halkımıza özellikle de çocuklarımıza çok değer veriyoruz. Onlar geleceğimizin teminatı. İlçemizde ilk defa böyle bir gösteri oldu. Fakat son değil. Önümüzdeki günlerde daha iyi etkinliklerle çocuklarımızı sevindirmeye onların sosyal gelişimine belediye olarak katkı sağlamak boynumuzun borcudur. Onların gülen yüzünü görmek bizi daha çok sevindirdi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu