REKLAMI GEÇ

Çal’da belediye personeline verimlilik eğitimi

Çal’da belediye personeline verimlilik eğitimi

Çal Belediyesi çalışanlarına yönelik hizmet içi eğitim gerçekleştirildi. Üç gün süren eğitimde uzmanlar çalışanlara belediye hizmetlerinde verimliliği anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2020 Perşembe, 13:46

Çal Belediyesi çalışanlarına Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi’nde (MİARGEM) görevli 3 uzman tarafından eğitim verildi.

Çal Belediyesi personeli Kamu İhale Kanunu, imar uygulamaları, zabıta işlemleri, tüm belediyecilik konuları, halkla ilişkiler gibi konularda eğitim aldı.

Eğitime ilişkin bilgi veren Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, öncelikli amaçlarının kalite ve verimliliği arttırmak olduğunu, personelin aldığı eğitimin vatandaşa daha kaliteli hizmet olarak döneceğini söyledi.

Akcan, “Bir ülkenin en önemli zenginliği yetişmiş insan gücüdür. Kişiler işe başladıktan sonra verilen hizmet içi eğitimin önemini en iyi anlayan ve uygulayan ülkeler, günümüzün gelişmiş ve sanayileşmiş ülkeleridir. Bu bağlamda, kişilere verilecek hizmet içi eğitim, hem verimliliği, motivasyonu artıracak, hem de işgörenlerin rahat ve sağlıklı bir ortamda çalışmalarına neden olacaktır. Genç bir nüfus yapısına sahip ve sanayileşmesini tam olarak sağlayamamış olan Türkiye için, hizmet içi eğitimin önemi giderek artmaktadır. Kurum içinde hizmet içi eğitimlere zaman zaman devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 6 22Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 10 17
21 Nisan 2024 Pazar 5 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 7 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 10 30Parçalı Bulutlu