REKLAMI GEÇ

Çal’da özel çocuklara eğitim yuvası

Çal’da özel çocuklara eğitim yuvası

Çal TOKİ Konutları’nın yanına Özel İnce Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi törenle açıldı. Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Çal’da açılan eğitim yuvası, sadece Çal’daki değil, Çivril, Baklan ve Bekilli’deki özel çocuklara da eğitim verecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2018 Çarşamba, 10:58

Açılışa Kaymakam Yusuf Durani Dinç, Belediye Başkanı Fethi Akcan, Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Kaymakam Yusuf Durani Dinç, “Engelli olmak bir kusur değildir. Onlara sahip çıkamamak bizlerin kusurudur. Bu eğitim yuvası özel çocuklarımızın eğitime kazandırılması adına çok önemli bir görevi yerine getirecek” dedi.

Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, özel çocuklara pozitif ayrımcılık yaptıklarını dile getirerek, “220 öğrenci kapasitesi olan Özel İnce Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi hayırlı uğurlu olsun. Engellerin en büyüğü sevgisizliktir. Biz özel çocuklarımızı seviyoruz. Çal’da açılan eğitim yuvası, sadece Çal’deki değil, Çivril, Baklan ve Bekilli ilçelerindeki özel çocuklara da eğitim verecek. Engelli insanlara saygı, insanlığa saygıdır. Engelliye acıyarak değil, hayranlıkla bakmalıyız. Onlar bize Allah’ın emanetidir” diye konuştu.

Özel İnce Kalpler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kayıtlar başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 28Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 10 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 11 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 14 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 29Parçalı Bulutlu