REKLAMI GEÇ

Çal’da yaşlı adamı acımasızca dövdü

Çal’da yaşlı adamı acımasızca dövdü

Çal’da 89 yaşındaki adama yakınları istemediği halde yardım ettiği öne sürülen kişinin oğlu, yaşlı adamın 60 yaşındaki oğlu Galip Kara’yı demir sopayla öldüresiye dövdü. Özel hazırladığı demir sopayı defalarca yaşlı adama indiren acımasız saldırgan, yaşına bile bakmadı. Yaşlı adamın vücudunun farklı bölgelerine çok sayıda dikiş atıldı, saldırgan ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2018 Perşembe, 16:07

Olay, Çal’ın Selcen Mahallesi’nde meydana geldi. Çiftçilikle uğraşan 60 yaşındaki Galip Kara, 89 yaşındaki babası Ahmet Kara’nın evine Bekir S’nin ihtiyacını karşılama bahanesi ile sürekli gelmesinden rahatsız olduğunu ifade ederek, babasının ihtiyacını kendisinin karşıladığını ve gelmemesini istedi.

Durumu muhtara bildirip Bekir S’nin babasının evine engellemek isteyen Galip Kara, 1,5 ay kadar önce evinin bitişiğindeki babasının evine gelen Bekir S. ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine ikili arasında kavga çıktı.

OĞLU SALDIRDI
Bekir S’nin oğlu Hasan S, sabah saatlerinde köy meydanında otomobilinde pusuya yatarak, ekmek almaya giden Galip Kara’ya saldırdı. Saldırgan, aracından çıkardığı özel hazırlanmış demir sopa ile yaşlı adamı öldüresiye dövdü.

Kesmesi ve parçalaması için özel hazırlanmış demir sopa ile vücuduna darbe alan Galip Kara, Çal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Elleri, kolları, ayakları, dizleri ve kasıklarından yaralanan Galip Kara, buradan Servergazi Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Darp mağduru Galip Kara’nın vücuduna yer alan derin kesikler dolayısıyla 20 dikiş atıldı.

GÖZALTINA ALINDI, SERBEST BIRAKILDI
Ailenin şikayetçi olması üzerine Hasan S, olay yerinden kaçtığı otomobille yakalanarak gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen Hasan S, serbest bırakıldı.

AİLE İTİRAZ ETTİ
Darp mağduru Galip Kara’nın yakınları, şüpheli Hasan S’nin serbest bırakılmasından dolayı savcılığa itiraz etti.

Galip Kara, kişilik tarzlarını beğenmediği Bekir S’nin devamlı babasının evine geldiğini, bunu istemediğini belirtti.

Bir buçuk ay kadar önce yine babasının evine gelen Bekir S’ye haber verdiği için niçin geldiğini sorduğunu ifade eden Galip Kara, “Su bardağını benim kafama fırlattı, sonra arbede yaşadık. Ondan sonra bu gitti, beni tehdit ettiler. Ailesi evimin önüne gelip barbarlık yapıyor, ‘soracağız sana’ diye bağırıyordu. Oğlu Hasan S, Denizli’de özel tasarlanmış 1 metre boyundaki demirle beni öldürmek amacıyla köy meydanında 40 dakika beklemiş. Ekmek almaya giderken hiç beklemediğim anda ansızın bana vurmaya başladı. Ondan sonra kendimi kaybetmişim ve hastaneye gitmişiz. Olay adli mercilere intikal etti. Tutuklanması talep edilen bu kişinin ben nasıl serbest bırakıldığına inanamıyorum” dedi.

Ellerinde, kollarında, ayaklarında 20’den fazla dikişinin olduğunu dile getiren Galip Kara, şu an zaruri ihtiyaçlarını kendisinin karşılayamadığını, çiftçilik yaptığı ve tarımla uğraştığından dolayı da artık bundan sonra iş yapamaz hale düşmekten endişe ettiğini kaydetti.

Yorumlar

Erol   -  Bağlantı 26 Ekim 2018, 00:24

bu nasıl adalet anlayışı tam bir hezimet

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 28Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 10 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 11 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 14 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 29Parçalı Bulutlu