REKLAMI GEÇ

Denizler’de koronavirüs görülen kadın 6 aydır mahalleden hiç çıkmamış

Denizler’de koronavirüs görülen kadın 6 aydır mahalleden hiç çıkmamış

Çal’ın Denizler mahallesinde 68 yaşındaki bir kadında koronavirüs pozitif çıkması üzerine teyakkuz sürüyor. Hastanın son 6 aydır evinin avlusundan bile dışarı çıkmadığını söyleyen yakınları şaşkın… Hastanın temas ettiği, çoğunluğu birinci derece yakını 14 kişi evlerinde karantinaya alındı, mahallede herkesin ateşi ölçülüyor, giriş çıkışa izin verilmiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2020 Cuma, 12:44

Çal’ın Denizler mahallesinde koronavirüs teyakkuzu yaşanıyor. İki gün önce fenalaşarak ambulansla hastaneye götürülen ve koronavirüs pozitif çıkan 68 yaşındaki N.Y’nin tedavisinin sürdüğü, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

6 AYDIR HİÇ DIŞARI ÇIKMAMIŞ
Ancak hastanın yaşadığı Denizler mahallesinde hareketlilik var… N.Y.’nin kendi halinde bir insan olduğu, evinin avlusundan bile dışarıya çıkmadığını son 6 aydır sadece bir komşusunda yemek yediğini söyleyen yakınları şaşkın…

15 KİŞİ KONTROL ALTINDA
Gezip, insanlarla temas etmeyen bir insanda koronavirüs pozitif çıkmasının şaşkınlığı yaşanırken, N.Y’nin bir avluda iki ayrı evde yaşayan eşi, kızı, oğlu, gelini ve 6 torunu ile rahatsızlanmadan birkaç gün önce birlikte yemek yediği 4 komşusu karantina altına alındı.

MAHALLEDE HERKESİN ATEŞİ ÖLÇÜLÜYOR
Denizli Haber’in telefonla ulaştığı Denizler Mahallesi Muhtarı Burak Öz, mahallede genel bir karantina bulunmadığını, giriş çıkışa izin verilmediğini söyledi. Şu anda kontrol altında tutulan kişilerde koronavirüs belirtisi görülmediğini kaydeden Öz, “Güvenlik ve sağlık ekiplerimiz mahallemizde. Karantina altındakilerin kontrollerini sağlık ekipleri yapıyor. Sağlık ekipleri mahallede herkesi genel muayeneden geçirdi, ateşleri ölçüldü, rahatsızları olup olmadığı soruluyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu