REKLAMI GEÇ

Hasan Gündüz DSP Çal Belediye Başkan Adayı oldu

Hasan Gündüz DSP Çal Belediye Başkan Adayı oldu

Adı uzun süredir CHP ile anılan ve Çal Belediye Başkan Adayı olmak için yoğun çaba harcayan Hasan Gündüz adres değiştirdi. Gündüz, DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile görüşmesinin ardından bu partiden aday oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Şubat 2019 Pazartesi, 13:06

Denizli’de üzerinde en çok tartışma çıkan ilçelerden biri de Çal. CHP-İYİ Parti İttifakının adaylarının netleşmesi, parti içinde küskünleri de ortaya çıkardı.

CHP’den Çal Belediye Başkan Adayı olabilmek için yoğun çaba harcayan Hasan Gündüz, beklentilerinin karşılık bulmaması üzerine adres değiştirdi.

CHP’den aday olamayan Hasan Gündüz, bugün sürpriz bir Ankara ziyareti gerçekleştirdi. DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya gelen Hasan Gündüz’ün adaylığını, Eski İl Başkanı, Tavas Belediye Başkan Adayı Volkan Çobanoğlu duyurdu.

Sosyal medya hesabından Hasan Gündüz’ün DSP Genel Merkezi önünde fotoğrafını paylaşan Çobanoğlu, “Çal Belediye Başkan adayımız Genel Başkanımız Önder Aksakal onayı ile Hasan Gündüz olmuştur. Hayırlı olsun” yazdı.

Yorumlar

ibram   -  Bağlantı 18 Şubat 2019, 21:07

yaşşa be Hasan Gündüz bey senin belediye başkanlıgında Çal hizmet görMÜŞDÜ desdeklerimiz seninle çıkmış oldugun bu kutlu mubarek yolda inşallah DSP bayragını Çal belediyesine dikeceksin HAYIRLI OLSUN ALLAH KOLAYLIK VERSİN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 14 28Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 10 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 11 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 14 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 13 29Parçalı Bulutlu