REKLAMI GEÇ

Ölümüyle Çal’ı yasa boğdu

Ölümüyle Çal’ı yasa boğdu

Çal Belediyesi’nde görevli 23 yaşındaki Osman Karaçay, beyninde oluşan tümör nedeniyle bir yıldır verdiği yaşam mücadelesini kaybetti, yaşamını yitirdi. Çal’ın sevilen isimlerinden olan Karaçay’ın ölümü ilçede büyük üzüntü yarattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2015 Pazar, 11:11

Çal, yakalandığı beyin tümörü rahatsızlığı nedeniyle bir yıldır mücadele veren 23 yaşındaki Osman Karaçay’dan gelen kötü haberle şok yaşadı. 16 ay önce Çal Belediyesi’nde göreve başlayan Osman Karaçay’a bir süre önce kanser teşhisi kondu. Beyninde oluşan tümör nedeniyle Denizli Devlet Hastanesi’nde iki kez ameliyat olan Osman Karaçay, dün hayata gözlerini kapadı.

Ölümüyle ilçede büyük üzüntü yaratan Osman Karaçay için Süller Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. “Genç Osman” olarak tanınan Osman Karaçay, mahalle mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞIYORUZ
Osman Karaçay’ı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Çal Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Fethi Akcan, “Belediyede çalışmaya başladıktan çok kısa süre sonra rahatsızlandı. Amansız hastalığı yenemedi. Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 8 25Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 9 29Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 10 28Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 9 29Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 11 29Parçalı Bulutlu