REKLAMI GEÇ

Ülkü Ocakları Genel Başkanı’ndan sert tepki

Ülkü Ocakları Genel Başkanı’ndan sert tepki

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Çal’da 74 yaşındaki Ümmü Coşdan’ın darp edilmesine sert tepki gösterdi. Kılavuz, “Canavar ruhlu o adam bulunmalı, adaletin karşısında hesap vermelidir” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ocak 2018 Pazartesi, 10:07

Çal’da bir kişinin, ‘oğlunun arkadaşıyım’ diye çaldığı kapıyı açan yaşlı kadının yüzüne sprey sıkarak darp etmesine tepkiler devam ediyor.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, olaya sert tepki gösterdi.

Kılavuz, yaptığı açıklamada, “İnsanlıktan nasibini almamış aşağıların aşağısı bir canavar ‘ben oğlunun arkadaşıyım’ diyerek su isteme bahanesiyle girdiği evde 74 yaşındaki Ümmü Coşdan annemizi elini kolunu bağladıktan sonra boynundaki takıları alarak feci şekilde yaralamış ve olay yerinden kaçmıştır. Büyüklere saygı temelli inşa ettiğimiz sevgi medeniyetinden bihaber olan insanlığın yüz karası canavar ruhlu, şeref yoksunu insan diyemeyeceğimiz bu yaratık neredeyse bulunmalı ve adaletin karşısında hesap vermelidir. Toplumumuzda yaşanan bu ve benzeri yozlaşmaların önüne geçilecek tedbirler bir an önce alınmalıdır. Hepimizi derinden yaralayan böyle alçakça hadiselerin bir daha yaşanmaması temennisiyle Ümmü annemize acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu