REKLAMI GEÇ

ZENGİN MURAT

ZENGİN MURAT

Milli Piyango’nun yılbaşı özel çekilişindeki büyük ikramiyenin dört talihlisinden birisi olan Çal-Akkentli Murat Alişan, komşularıyla bile konuşmazken, ilgiden bunalıp Denizli’deki akrabalarının yanına giderek izini kaybettirdi. Akkentliler ise talihliye “Zengin Murat” lakabını taktı. Alişan’ın 30 Mart’ta Çal Belediye Meclis Üyeliği listesine alındığı, ancak yaşının küçük olması nedeniyle listeden çıkarıldığı öğrenildi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 12 Ocak 2015 Pazartesi, 16:21

Yılbaşı çekilişinde aldığı çeyrek bilete 12,5 milyon lira ikramiye isabet eden Murat Alişan, Çal’ın Akkent Mahallesi’nde gündemin tek konusu. Akkentliler, Murat Alişan’ın aldığı parayla ne yapacağını merakla beklerken, kimileri de “Biz konuştuk, yatırım yapacağını söyledi” diye konuştu.

ic-1

Komşularından 76 yaşındaki Fatma Tavşanlı, “Herhalde iyi bir şeyler yapar. Akkent’e faydası olur” derken, “Bir beklentiniz var mı?” sorusuna “Hiçbir beklentim yok. Para onun. Ne isteyeyim” yanıtını verdi.

ic-5

Ali Tavşanlı ise, “Ben görüştüm. Fabrika kuracağını söyledi. Kursa fena olmaz. Bu bölgenin insanına iş fırsatı yaratır. Bir de kendisi aynı zamanda celepli yapıyordu. Mezbahane kuracağını duyuyoruz” diye konuştu.

ic-3

Ali İhsan Nalbant da, Murat Alişan’ı tanıdığını, kendisiyle bir defa görüştüğünü ve “Yatırım yapacağım” dediğini, bir başka düşüncesinin de Avrupa’ya gitmek olduğunu ifade ettiğini söyledi.

30 MART’TA YAŞI TUTMAMIŞ
Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan ise, Milli Piyango talihlisiyle ilgili ilginç bir detayı anlatı. Akcan, “Kendisini 30 Mart yerel seçiminde Çal Belediye Meclis Üyesi adayı listesine yazdık. Fakat yaşı tutmadığından daha sonra listeden çıkarıp akrabasını aldık” dedi.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

ÇalSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 8 15
21 Nisan 2024 Pazar 2 21Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 5 23Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 7 30Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 13 31Çok Bulutlu