REKLAMI GEÇ

AK Parti kendinden emin

AK Parti kendinden emin

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde, AK Partiden 5 belediye başkan aday adayı bulunuyor. Çameli’de ismin değil partinin ön planda olduğunu belirten partililer, belediye başkanlığını kesin gözüyle bakıyor.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2013 Cumartesi, 10:33

ŞENGÜL BOZ

AK Parti Çameli Belediye Başkan aday adayları, köylerle birlikte Çameli’de 14 bini aşkın oylarının olduğunu belirterek, belediye başkanlığını kesin gözüyle bakıyor.
tanju-gokoz

“YÜZDE 100 AK PARTİ ALIR”
AK Parti Çameli İlçe başkanı Tanju Gököz, geçtiğimiz seçimlerde yüzde 67 oyla belediyeyi aldıklarını belirterek, “ 5 aday adayımızın olması Çameli’de AK Parti’ye olan ilginin büyüklüğünü gösterir. Geçtiğimiz seçimlerde yüzde 67 oyla belediye başkanlığını aldık. Bu seçimlerde köylerin oyu ile birlikte 14 binin üzerinde oyumuz var. Biz Çameli’yi alacağımızdan yüzde 100 eminiz. Çameli’nin yol sıkıntısı var. Maalesef , müteahhit hatası nedeniyle bugüne kadar çözümlenemedi. Yeniden ihale edildi. Bu kez vatandaşa verdiğimiz sözü yerine getireceğiz” dedi.
huseyin-turk

“6 SEÇİM GEÇİRDİM KAYBETMEDİM”
AK Parti Çameli teşkilatının 8 kurucu üyesinden biri olduğunu ve üç dönem ilçe başkanlığını yürüttüğünü söyleyen Hüseyin Türk, gelen talepler nedeniyle Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu belirtti. 26 kamu hizmetinden sonra Çameli’de esnaflık yapan Türk, ilçe başkanlığı döneminde 2 yerel, 2 genel seçim 2 de referanduma katıldığını belirterek, “Her seçimde AK Parti’nin oylarını artırdım. Seçimi kaybetmedim. 2014 yerel seçimlerinde de partimiz kimi aday gösterirse göstersin belediye başkanlığını yüzde 100 alırız. Çameli’de isim ön planda değildir. Parti ön plandadır” dedi.
Çameli’nin sorunlarının da çok olduğunu vurgulayan Türk, “Çameli partimizin iktidarlığı dönemine kadar sürgün yeri olarak görülmüş. Devlet hizmetlerinden mahrum, yolu suyu olmayan bir yer olarak kalmış. Hala yol sorunumuz var. Hastane sorunumuz var. Mevcut hastanemize çürük raporu verildi. Yamaç paraşütü, yayla turizmi geliştirilmesi gerekiyor” diye konuştu.
iskender-er

“9 BİN OYUM VAR”
AK Parti Aday Adayı İskender Er, Çameli’ye hizmet etmek için belediye başkanlığına talip olduğunu belirterek, “ AK Partinin Çameli’de kurucu üyelerindenim. İki dönem ilçe başkanlığı yaptım. Çameli’nin hizmete ihtiyacı var. Mevcut başkanımızda o performansı göremedik. Daha iyi hizmet etmek için aday adayı oldum. Çameli’nin çok sorunu var. Başta yol sorunumuz vardı. İhale edildi. İnşallah çözüme kavuşacak. Eğitim sorunumuz var, Eğer partim aday gösterirse benim 9 bin oyum var” dedi.
sadık-yilmaz

“ÇAMELİ ŞAHA KALKACAK”
Çameli AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Sadık Yılmaz, belediye başkan aday adayı. 1972 Çameli doğumlu olduğunu ve ilk orta ve liseyi Çameli’de okuduğunu uzun yıllar Antalya, İstanbul gibi şehirlerde turizm sektöründe çalıştığını belirten Yılmaz, “15 yıl önce Çameli’ye memleketime geri döndüm. Burada tarım ve hayvancılık üzerine iş yeri açtım ve ticaretle uğraşıyorum. Ve 15 yıldan beri siyasetin içindeyim. Gerek turizm, gerek il genel meclis üyeliğim ve görev aldığım komisyonlarda edindiğim hizmet tecrübemi, vatandaşın talepleri ile birleştirerek Çameli’ye hizmet etmek istiyorum. Bugüne kadar kısıtlı bütçelerle Çameli’nin köylerine hizmet götürmeye çalıştık. Büyükşehir yasası ile birlikte belediyelerin hizmet alanları da imkanları da arttı. Bunun için daha iyi hizmet için aday oldum” dedi.
Özellikle turizm tecrübesi ile Çameli’yi yayla turizmini, yamaç paraşütü ve dağ turizmi ile ilgili yatırımlarla şaha kaldıracağını ileri süren Yılmaz, şunları söyledi: “ AK Parti Çameli’de zorlanmaz. Hangimiz aday olursa olsun kazanırız. Kazanamama gibi sorunumuz yok.”
cengiz-arslan

“HASTANE LAZIMSA ÇAMELİ’YE LAZIM”
Cengiz Arslan, 22 yıldan beri elektrik sektöründe hizmet verdiğini ve Çameli’nin mahalleleri ile köylerini çok iyi bildiğini belirtti. Hem özel sektör hem de kamu da çalışarak tecrübe sahibi olduğunu belirten Arslan, deneyimlerini belediye hizmetlerine yansıtmak ve Çameli’ye daha kaliteli hizmet sağlamak amacıyla belediye başkanılğına talip olduğunu vurguladı. Bugüne kadar Çameli’nin yol sorunun tüm sorunların önüne geçtiğini ileri sürerek, “Çameli’nin yalnızca yol sorunu yok. Çameli’nin bugün sağlık sorunu var. Hastanesi yok. Belki, Bir Sarayköy, Bir Serihnisar, bir Honaz’da hastanenin olmaması çok fazla bir şey kaybettirmez. Ama Çameli’de hastanenin olmaması can kayıplarına neden olur. Kışın Çameli’nin yolu kapanır, Hastane lazımsa Çameli’ye lazım” dedi.

Çameli’nin eğitim ile ilgili de sorun olduğunu dile getiren Arslan, şunları söyledi: “Çameli’de her köyün ayrı sorunu var. Su sorunu, yol sorunu olan köyler var. Bugün bazı köyler suyu 2 liradan alırken bazıları 70 kuruştan alıyor. Bu mağduriyete neden oluyor. Aydem nasıl elektrik arızısına hemen müdahale ediyorsa, belediye de köylerdeki su sorununa aynı hızla müdahale etmek zorunda Köylerimizi kaliteli suyu ucuza içirmek zorundayız.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı