REKLAMI GEÇ

ARSLAN İLÇE ESNAFI İLE BULUŞTU DERT DİNLEDİ

ARSLAN İLÇE ESNAFI İLE BULUŞTU DERT DİNLEDİ

Çameli’de Belediye Başkanı Arslan esnafla bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Projelerinden de bahseden Arslan, “Yerel yönetimler her zaman öncü olmalı” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2018 Pazartesi, 12:13

Çameli’de gelenekselleşen esnaf buluşmaları sürüyor. İlçedeki oda başkanları ve esnaf temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Arslan dert dinledi. Çameli Esnaf ve Sanatakarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ndeki buluşmada geride kalan 4 yıllık süreçteki çalışmaları hakkında bilgi veren ve önlerindeki dönem için projelerini açıklayan Arslan, projelere ilişkin esnaf temsilcilerinin de önerilerini dinledi.

Yerel yönetimlerin kent ekonomilerine katkı koyması gerektiğini kaydeden Başkan Arslan, “Yerel yönetimlerin şehir ekonomisine katkı sunan, ticari hayatı canlandıran, yatırım yapan, risk alıp istihdam oluşturan esnaf kesimine her zaman yol gösteren, teşvik eden bir bakış açısı geliştirmesi gerekir yaklaşık 4 yıldır katılımcı belediye olarak esnaflarımız sık sık bir araya geliyoruz Siz değerli STK Başkan ve temsilcileri ile esnaf temsilcileriyle sürekli bir araya gelerek ilçemiz ve şehrimizle ilgili konuları konuşup masaya yatırıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı