REKLAMI GEÇ

Ayvacıklılar bu şölende bir araya geldi

Ayvacıklılar bu şölende bir araya geldi

Çameli’nin Ayvacık Mahallesi’nde düzenlenen etkinlik şölen havasında geçti. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen etkinlikte, türküler söylendi, halaylar çekildi ve çeşitli oyunlar oynandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2015 Pazartesi, 09:26

Ayvacıklılar Derneği’nin düzenlediği etkinlik, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve çok sayıda davetlinin katılımıyla yapıldı. Cura ustası Hayri Dev ve oğlu Bayram Dev, yöresel türkülerle davetlileri coşturdu. Ömer Ali Güzel ve ekibinin seslendirdiği türkülere konuklar halaylarla katıldı. Bu arada halat çekme ve çuval başta olmak üzere çeşitli yarışmalarla eğlenceli saatler geçirildi.

ic-1

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek, “Geçen seneki etkinlikte sizlere söz vermiştik, ‘gelecek yıl yeni köy meydanında şölenimizi ve etkinliklerimizi yapacağız’ diye. Sözümüzü tuttuk ve şölenimizi yeni meydanda gerçekleştiriyoruz. Gelecek yıl daha da güzel olacak hazırlıklarımızı daha iyi yapacağız” dedi

ic-2

Çameli Ayvacıklılar Derneği Başkanı Mehmet Acar ise, amaçlarının Ayvacıklıları bir araya getirip tanıştırmak, kaynaştırmak, gelenek ve görenekleri yaşatmak volduğunu söyleyerek, bu etkinliğin düzenlenmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı