REKLAMI GEÇ

Belediye büyüdü bina yetmedi

Belediye büyüdü bina yetmedi

Çameli Belediyesi’nde yönetim kadrosunda değişiklik yapıldı.Bir başkan yardımcısı ve 5 müdür değişti, küçük gelen belediye binasında tadilat başlatıldı.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 27 Haziran 2014 Cuma, 09:46

Çameli Belediye Başkanı AK Partili Cengiz Arslan, yönetim kadrosunu değiştirip,yeni atamalar yaptı. Çameli BelediyeMeclis Üyesi Ömer Tosun, başkan yardımcılığı görevine getirildi.Hukuk İşleri Müdürlüğüne Halil Kançelik, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne Şemsettin Turgut,Fen İşleriİmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile Emlak ve İstimlak Müdürlüğü görevlerine Atila Aydın,Mali Hizmetler Müdürlüğüne Sultan Sökmen,Yazı İşleriKültür ve Sosyal İşler ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne ise Erdal Yılmaz getirildi.

Öte yandan fiziki yapısı yeterli olmayan belediye binasında da tadilat çalışmalarına başlandı. Tadilatla modern meclis salonunda kapalı devre kamera sisteminin de faaliyete geçeceğini söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Artık salonumuz ihtiyaca cevap veremez hale gelmişti. Yetkili arkadaşlarımıza talimat vererek yeni bir proje çizilmesi talebinde bulunduk.İnşaat tamamlandıktan sonra tam istediğimiz gibi olmasa da teknolojik sistemlerle donatılmış ve kapalı devre kamera sistemleri ile kayıt altına alınmış bir meclis salonuna,Çok amaçlı konferans salonuna sahip olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı