REKLAMI GEÇ

Boş olan okul meydan için yıkıldı

Boş olan okul meydan için yıkıldı

Çameli’nin Ayvacık Mahallesi’nde bulunan ve öğrencisi olmadığı için boş duran ilkokul binası, meydan düzenlemesi yapılmak amacıyla yıkıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2015 Cuma, 12:22

Çameli Belediyesi, Ayvacık Mahallesi’nde öğrenci sayısının azalması ve taşımalı eğitimine geçilmesi nedeniyle terkedilen ilkokul binasını yıktı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra okul binası ve çevresine meydan yapımı için çalışma başlatıldığını açıklayan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Okul hem konumu, hem de fiziki özellikleri itibariyle miadını doldurmuştu” dedi.

Yıkılan okulun bulunduğu alanın belediyeye devrinin sağlandığını ifade eden Arslan, bu alanda düğün, mevlit, iftar programları gibi sosyal ve kültürel faaliyetlerin yapılabileceği bir düzenleme gerçekleştireceklerini söyledi.

denizli-cameli-okul-binasi-meydan-ic

İlçede üstyapı çalışmalarının da devam ettiğini belirten Başkan Arslan, “Halkımıza yakışan hizmetleri yerine getirmek adına çözüm odaklı iş programları yürütüyoruz. Asfalttan, parke döşemesi ve yaya kaldırımına kadar düzenlemeler yaparak üstyapıyı iyileştiriyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı