REKLAMI GEÇ

Çameli-Acıpayam yolunda buzlanma

Çameli-Acıpayam yolunda buzlanma

Çameli-Acıpayam karayolunun Aliveren mevkisinde önce kar yağışı, ardından buzlanma görüldü. Buzlanma nedeniyle bu sabah bazı araçlar kayarak, devrilme tehlikesi geçirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2016 Cuma, 11:24

Acıpayam’ın Aliveren Mahallesi’nde gece hafif kar yağışı görüldü. Kar yağışının ardından Acıpayam ile Çameli ilçeleri arasında bağlantıyı sağlayan karayolunun Aliveren geçişinde buzlanma meydana geldi. Bu durumdan habersiz sürücüler yola çıktıklarında sıkıntılı alar yaşadı.

Aliveren Çeşmesi mevkiinde yolda ilerlemekte güçlük çekildiği belirtilirken, bir firmaya ait süt toplama tankeri ile panelvan aracın kayması nedeniyle yol kısa süreliğine trafiğe kapandı. Tankerin sağından ve solundan geçmek isteyen sürücülerin kullandığı araçlar ise şarampole düşme tehlikesi geçirdi.

Karayolları ekiplerinin Çameli’nin Kırkbudak ile Tuzlabeli geçitlerinde kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptığı bildirildi. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ve Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan ise, kendilerine ulaşan olumsuz bir durum olmadığını belirttiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı