REKLAMI GEÇ

Çameli kabuğunu kırıyor

Çameli kabuğunu kırıyor

Çameli’nin makus talihini yenecek iki önemli projeyi hayata geçiriyor. Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi ile Güney Ege Kalkınma Ajansı arasında Çameli Eko Turizmi Altyapı Geliştirme ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme projelerinin destek protokolü imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Eylül 2015 Perşembe, 17:29

Çameli Belediyesi ve Kaymakamlık, ilçeye önemli katkılar sağlayacak olan turizmin geliştirilmesi için önemli adımlar attı. Çameli Belediyesi tarafından ilçede alternatif turizmin geliştirilmesi için hazırlanan Eko Turizm Altyapı Geliştirme Projesi ile Kaymakamlık çalışması olan Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme Projesi, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından da destek gördü.

Her iki proje için de destek protokolü imzalandı. İmza töreninin ardından bir değerlendirme yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ilçede turizmin canlanması için önemli bir adım attıklarını belirterek, “İlçenin tarihi ve dokusu, alternatif turizm açısında çok önemli bir potansiyele sahip. Güney Ege Kalkınma Ajansı ile birlikte imzaladığımız Çameli Eko Turizmi Altyapı Geliştirme Projesi ve Çameli Spor, Macera ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme Projesi ile turizm daha da canlanacak. Önümüzdeki süreçte Çameli önemli bir çekim merkezi haline gelecek. Dünyanın dört bir yanından misafirler ağırlamaya başlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı