REKLAMI GEÇ

Çameli’de 10 engelliye tekerlekli sandalye

Çameli’de 10 engelliye tekerlekli sandalye

Çameli Kent Konseyi, ilçede ihtiyaç sahibi 10 engelliye tekerlikli sandalye dağıttı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, engelli bireylerin kimseye ihtiyaç duymadan, kendi kendilerine yetebilmeleri için çaba harcadıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2016 Çarşamba, 10:08

Tekerlekli sandalye dağıtım törenine Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Kent Konseyi Başkanı Atila Aydın, Kent Konseyi Sekreteri Reyhan Batur ve engelliler ile yakınları katıldı.

Engellilere sandalyeleri teslim eden Çameli Kent Konseyi Başkanı Atilla Aydın, engellilerin sosyal ve kültürel hayatın bir parçası olabilmeleri adına çalıştıklarını belirterek, amaçlarının engelli bireylerin hayatlarını kolaylaştırmak ve onları yalnız bırakmamak olduğunu kaydetti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ise herkesin engelli adayı olduğunu belirterek, “Her sağlıklı insanın başına bir kaza gelebilir ve engelli olabilir. Çameli Kent Konseyi Sağlık Grubu’nu özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Tekerlikli sandalyelerin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tören engelli vatandaşlara tekerlekli sandalyelerin teslim edilmesiyle son buldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı