REKLAMI GEÇ

Çameli’de fırınlar denetlendi

Çameli’de fırınlar denetlendi

Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede bulunan fırınlarda genel temizlik, sağlık ve gramaj denetimi yaptı. Denetimde tespit edilen eksikliklerin giderilmesiyle ilgili uyarıda bulunulduğunu belirten Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, denetimlerin sıklaştırılarak rutin şekilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 17:38

Çameli Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından ilçede faaliyet gösteren fırınlarda genel temizlik, sağlık ve gramaj kontrolü yapıldı.

İlçe sınırları içinde yer alan tüm fırınları tek tek dolaşarak üretim alanlarında yapılan denetimde, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için işletmecilere gerekli uyarılarda bulunulduğunu söyleyen Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ekmek ve pide tüketebilmesi için yaptığımız fırın denetimlerini Ramazan ayı içerisinde daha da sıklaştıracağız. Temiz ve hijyenik kurallara uygun ortamda üretilen pideleri tüketmek her vatandaşın hakkıdır. Belediye olarak bunu sağlamak için gereken önlemleri alıyoruz” dedi.

Denetimler hakkında bilgi veren Zabıta Amiri vekili Şemsettin Turgut , “Bu günden itibaren sıkılaştırılarak rutin bir şekilde yapılan kontrollerde, eksiklerini gidermeyip standartlara uymayan işletmeciler hakkında cezai işlem uygulanacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı