REKLAMI GEÇ

Çameli’de yeni başkan Balsever oldu

Çameli’de yeni başkan Balsever oldu

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı Çameli Belediyesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Seçimde oy birliği ile Büşra Balsever Gençlik Meclisi başkanlığına seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Eylül 2019 Perşembe, 09:41

Çameli Belediyesi Kent Konseyi Sekreteri Beyhan Batur, seçimle ilgili “Kent Konseyi’nin en önemli yapı taşlarından birisi de Gençlik Meclisidir. Sizler, birlik beraberlik içinde Gençlik Meclisi için birlikte gençlere dokunacak, fayda sağlayacak, çözüm bulacak en önemlisi de söz hakkına sahip olacak bir yapı oluşturmaktasınız. Sayın Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’ın desteğiyle önemli faaliyetlerde bulunacağımıza şüphem yok dedi

Başkanlık seçiminin ardından teşekkür konuşması yapan Büşra Balsever , “Bu göreve layık görüldüğüm için sizlere teşekkür ediyorum. Başta her zaman gençliğin arkasında duran Belediye Başkanımız Cengiz Arslan’a bizi destekleyen tüm arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Gençlik, gelecektir. Bu anlamda Çameli gençliğini harekete geçirerek, icracı olmaya gayret edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı