REKLAMI GEÇ

Çameli’de kar esareti

Çameli’de kar esareti

Dün başlayan kar yağışı Çameli’nin 28 köy yolunda ulaşımında aksamalara neden oldu, dün geceden itibaren birçok mahalle ve sabah saatlerinden sonra da ilçe merkezi elektriksiz kaldı. İlçede su kesintileri de yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Ocak 2019 Perşembe, 15:38

Dün akşam saatlerinde aniden başlayan kar yağışı Çameli-Fethiye Karayolu Tuzlabeli Geçidi’nde ulaşımda aksaklıklar yaşattı. Tuzlabeli Geçidi’nde mahsur kalan 7 araçta 19 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılmıştı.

Yaşanan su kesintisi ile hayatın durma noktasına geldiği ilçe merkezinde kar kalınlığı 15, yüksek rakımlı mahallelerde 30 santimetreyi geçerken, dağlık alanda ise 40 santimetreyi buldu. Yoğun kar yağışı karşısında, ilçe merkezinde yaşayan vatandaşlarda hazırlıksız yakalandı.

Belediye ekipleri ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda biriken kar yığınlarını temizlemeye başlarken, karayollarına bağlı kar temizleme ekipleri de Denizli Çameli Fethiye güzergahında yolları açmak için aralıksız çalışmaları sürdürüyor.

Kar yağışı nedeniyle ilçenin birçok mahallesi gece saatlerinden, ilçe merkezi de sabahtan itibaren elektriksiz kaldı. Ekipler arızaların giderilmesi için çalışma yapıyor.

(Kaynak: Çameli Gazetesi)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı