REKLAMI GEÇ

Çameli’de kent bilgi sistemine geçiş hazırlığı

Çameli’de kent bilgi sistemine geçiş hazırlığı

Çameli Belediyesi, kent bilgi sistemi oluşturmak için çalışma başlattı. 6 kişilik ekip, cadde ve sokak fotoğraflaması yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2016 Pazar, 14:57

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, konuyla ilgili açıklamasında, ilçe halkına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla kent bilgi sistemine geçiş hazırlıkları yaptıklarını, bu çalışmada ilçenin röntgenini çekeceklerini, çalışma tamamlandığında Çameli ile ilgili bilgilere kolay ve hızlı erişilebileceğini söyledi

Kent bilgi sistemini oluşturmak üzere geniş çaplı bir saha çalışması başlattıklarını kaydeden Arslan, “Şu anda 6 kişilik ekip, sahada çalışarak sokak, cadde ve numarataj fotoğraflandırması yapıyor. Yaklaşık 3 ay sürecek olan bu saha çalışmalarından elde etiğimiz bilgileri kent bilgi sistemi veri tabanına ekleyerek, belediyemizin daha etkin ve verimli çalışmasına olanak sağlayacak, vatandaşlarımızın sicil, tapu kaydı, ada, parsel gibi bilgilerine kolay erişim olanağı sunacağız. Çalışmalar kapsamında bütün kent bilgi sistemleri gereksinimlerinin tek bir çatı altında toplanacağı sistemde nüfus, taşınmaz, mülkiyet, alt yapı, tesisat ve abonelik gibi bilgiler sisteme işlenerek bu verilerin kaynağı ve yasal sahipleri olan kurumlar ile de online entegrasyon sağlanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı