REKLAMI GEÇ

Çameli’ye birbiri ardına yıldırım düştü

Çameli’ye birbiri ardına yıldırım düştü

Yağışlı havanın etkisi altında olan Çameli bugün korku dolu anlar yaşadı. Önce ilçe merkezine kısa aralıklarla iki yıldırım düştü, ardından da Taşçılar Mahallesi’nde çam ağacına isabet eden yıldırım yangına neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Haziran 2019 Salı, 16:45

Çameli, sık aralıklarla düşen yıldırımlar nedeniyle diken üstünde. Çameli’nin merkez mahallelerinden Yunuspınarı’nda Hürriyet Caddesi üzerinde kısa aralıklarla büyük gürültü duyuldu.

Saat 14.30 sıralarında gerçekleşen olayda iki selvi ağacına yıldırım isabet etti. Yıldırım düşmesi nedeniyle ağaçlarda yangın çıktı, yakın bölgede bulunan evlerin bazılarında elektronik eşyalar yandı.

Mahalle sakinlerinden Yunus Emre Ongun, “Şiddetli yağmur vardı, gök gürlemesiyle birlikte yaklaşık 30 metre uzağımızda bir alev topu oluştu. Evlerimiz sarsıldı, deprem oluyor sandık. Alevi gördüğümüz yere gittiğimizde, bir yanık kokusu aldık ve kavak ağacının kabuklarının soyulduğunu gördük. Yıldırım nedeniyle komşular elektronik cihazlarının yandığını söylediler” dedi.

ORMANA DA DÜŞTÜ
Bu olaydan kısa süre sonra bir yıldırım düşmesi ihbarı da Taşçılar Mahallesi Ağlı Yaylası bölgesinden geldi. Yıldırımın isabet ettiği ağaçta yangın çıktı, olay yerine kısa sürede ulaşan Orman İşletme Şefliği ekipleri alevleri başta ağaçlara sıçramadan söndürdü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı