REKLAMI GEÇ

Çapa makinesinin altında kalan 16 yaşındaki genç yaşam savaşını kaybetti

Çapa makinesinin altında kalan 16 yaşındaki genç yaşam savaşını kaybetti

Çameli’de ağırlık yapsın diye çapa makinesinin üzerine çıkarılan, düşüp makinenin altında kalarak ağır yaralanan 16 yaşındaki Harun Şakar, hastanede yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2020 Cuma, 21:27

Olay, Çameli Yaylapınar mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği açıklanmayan sürücü tarafından, traktörün arkasına bağlı çapa makinesinin üzerine ağırlık yapması için çıkarılan 16 yaşındaki Harun Şakar, dengesini kaybederek düştü.

Edinilen bilgilere göre traktörle çapa makinesinin arasına düşen ve çapa makinesi üzerinden geçen genç Harun, ağı yaralı olarak önce Çameli, ardından da Pamukkale Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dün geceden beri yaşam mücadelesi veren Harun akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Traktör sürücüsünün ise gözaltında olduğu öğrenildi.

Yorumlar

Barış ŞEN   -  Bağlantı 16 Mayıs 2020, 09:52

Allah rahmet eylesin öncelikle. Çok üzüldüm. Gencecik bir evlat ihmal ya da dikkatsizlik sonucu hayatını kaybetmiş. Ailesine sabır dilerim. Dikkati elden bırakmamak, her zaman tedbirli olmak hayati önem taşıyor.

Batuhan Akyol   -  Bağlantı 16 Mayıs 2020, 00:09

Ağır yaralandı çocuk iç kanama geçiriyordu acil ambulans istedik ama geç geldi yaklaşık 40-60 dk İlk Acıpayam oradanda Denizli’ye sevk edildi bugün akşam üzeri ölüm haberini aldık . Ölüm sebebi traktöre binmek isterken ayağı kayması çünkü o makine

Batuhan akyol   -  Bağlantı 16 Mayıs 2020, 00:06

Kardeşim haber yapıyorsunuz lakin yalan haber o bahsettiğin çapa Makinesi 500 kg o 50 kiloluk ağırlığa ihtiyacı yok . Ayrıca olay yerinde bulunuyordum çocuk traktöre binmek için 540 devirde çalışan makinenin üstünden geçmeye çalışırken araya düşüp

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı