REKLAMI GEÇ

Cenazesi bulunan çobanın zorbalık mağduru olduğu ortaya çıktı

Cenazesi bulunan çobanın zorbalık mağduru olduğu ortaya çıktı

Çameli’de dağda ölü bulunan çoban Sabri Duru’nun ölümünün ardından bir hafta içinde yaşadığı iki dehşetin ölümünün üzerinde etkisi olup olmadığı araştırılıyor. Çoban Sabri Duru’nun son bir hafta içinde iki kez tehdit ve silah zoruyla koyunlarını gasp eden 5 kişi tutuklanırken, ‘ölümünde bu yaşadıklarının etkisinin var mı?’ sorusu kafaları kurcalıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2020 Cuma, 15:09

Çameli’nin Kalınkoz Mahallesi’nde çobanlık yapan 47 yaşındaki Sabri Duru, geçtiğimiz perşembe günü ormanlık alanda ölü bulundu. Sürüsü eve kendiliğinden dönen, ancak kendisi gelmeyen Sabri Duru’nun yakınlarının haber vermesiyle olay yeri incelemesi yapıldı ve cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

DOKU ÖRNEKLERİ ANTALYA’YA GÖNDERİLDİ
Yapılan otopside Duru’nun kalp damarlarından birinin tıkalı olduğu, ölümüne bu rahatsızlığın sebep olabileceği belirlendi. Ancak, Duru’nun vücudundan doku örnekleri alınarak detaylı inceleme için Antalya Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı’na gönderildi. Duru’nun kesin ölüm nedeni Antalya’da yapılacak incelemenin ardından belli olacak.

EVİNİ BASIP TEHDİTLE KOYUN GASP ETTİLER
Denizli Haber; evli ve bir çocuk babası Sabri Duru’nun yakınlarından, ‘Sabri’yi ölüme bu süreç mi götürdü?’ dedirtecek bilgiler edindi. Edindiğimiz bilgilere göre; Sabri Duru’nun evi iki kez zorbalar tarafından baskına uğradı. Geçtiğimiz hafta koyunlarının da bulunduğu eve, başka köylerden gelen 5 kişi Duru’yu tehdit edip 2 koyunun alarak gitti. Pazartesi günü eve gelen yine aynı kişiler Duru’yu iddiaya göre bıçakla ve yakınlarına zarar vermekle tehdit edip 4 koyunu daha gasp etti. Durumun jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine harekete geçen ekipler, şüpheli 5 kişiyi yakaladı. Hakim karşısına çıkan şüphelilerin tamamı tutuklandı.

KORKU MU ÖLDÜRDÜ?
Kalınkoz Mahallesi Muhtarı Aytekin Eren, Denizli Haber’e yaptığı açıklamada, ölüm haberine çok üzüldüklerini belirtirken, “Sabri kardeşimiz, içine kapanık, insanlarla iletişime geçmeyi çok istemeyen biriydi. Ölümüne çok üzüldük. Ölümünde son birkaç gün içinde yaşadıklarının etkisi olup olmadığını bilmiyoruz. Annesi ve kardeşinin koyunlarının da çobanlığını yapıyordu, duygusal yapısı yaşadığı travmayı kaldırmamış olabilir. Böyle bir şey varsa da aydınlatılmasını istiyoruz” dedi

SON ZAMANLARI KAMERADA
Öte yandan Kalınkoz’daki bir güvenlik kamerasına Sabri Duru’nun son anlarının görüntüsü takıldı. Görüntüde, Sabri Duru, koyunlarını otlatmak için köyden çıkarken görülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı