REKLAMI GEÇ

“Çameli pişman oldu”

“Çameli pişman oldu”

Denizli’nin 18 ilçesinden Ak Partiye en fazla oyun Çameli’den çıktığını ancak en az hizmeti de Çameli’nin aldığını söyleyen CHP Belediye Başkan Adayı Özdemir Özdemir, “Çameli seçmeni yol umuduyla AKP’ye oy verdi. Ama şimdi pişman” dedi.

/ DENİZLİHABER / 28 Aralık 2013 Cumartesi, 10:23

ŞENGÜL BOZ

Çameli Belediyesi’nde çalışan Özdemir Özdemir, CHP’den belediye başkan adayı oldu. 7 yıldan beri ADD Başkanlığını yürüten Özdemir, halkın içinden biri olarak, belediye başkanı olarak Çameli’ye hizmet etmek istediğini belirtti.

Çameli’nin havası, suyu, yaylası ve insanı ile çok bakir ve bugüne kadar hak ettiğini alamayan bir yerleşim yeri olduğunu vurgulayan Özdemir, “Çameli, siyaseti bugün yol sorununa kilitlenmiş durumda. Yılın hikayesine dönmüş yıllardan beri yapılamayan yol sorunumuz var. Ancak ondan daha önemli gençlerimiz için işsizlik sorunu var. Göç sorunu var. Çameli sokaklarını şöyle bir dolaşın. Bakın hiç genç görecek misiniz ? Gençler Çameli’de kalmıyor. Öncelikle Çameli’de işsizliği ve göçü önleyecek hizmete yatırıma ihtiyaç var. İşte bunun için aday oldum. Çameli’ye hak ettiği, insan odaklı hizmet etmek amacıyla belediye başkanlığına talibim” dedi.

“HALK PİŞMAN OLDU”
İki dönemdir Çameli seçmeninin ‘yolumuz yapılır’ umudu ile iktidar partisine oy verdiğini söyleyen Özdemir, “Çameli seçmeni, yol umuduyla, daha fazla hizmet alırız umuduyla iktidar partisine oy verdi. AKP, Denizli’nin 18 ilçesinden en fazla oyu Çameli’den aldı. Ancak hak ettiği hizmeti hiç alamadı. Seçmen pişman oldu. AKP, Çameli’den artık oy alamaz” diye konuştu.

ÖZDEMİRDEN ÖZELEŞTİRİ
Büyükşehir Yasası’nın bir avantajı olduğunu söyleyen Özdemir, “Burada özeleştiri yapmak istiyorum. Köyler, belediye seçimlerinde oy kullanmayacak olsaydı, beklide onların kapılarını çalmayacaktık. Büyükşehirin böyle bir avantajı oldu. Köylülerin sorunlarını dinleme fırsatı bulduk” dedi.
denizli-cameli-chp-ozdemir-ozdemir-ic

Özdemir, Çameli’de ilçe örgütü, eski belediye başkanları, kadın kolları ve azda olsa gençlerle gönül birliği yaptıklarını ve birlikte seçime kenetlendiklerini belirtti. Kapı kapı, köy köy dolaşıp kendilerini, projelerini anlattıklarını söyleyen Özdemir, Çameli halkının Ankara’daki gelişmelerden haberdar ve öfkeli olduğunu ileri sürdü. “Bu durum 30 Mart’ta sandığa yansıyacaktır” diyen Özdemir, Ülkenin içinde bulunduğu durum ortada olduğunu ve kurtuluş savaşı önemi taşıyan yerel seçim olacağını vurguladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı