REKLAMI GEÇ

Deniz Feneri’nden Çameli’ye yardım eli

Deniz Feneri, depremin ardından hortumun derin yaralar açtığı Çameli’de mağdurlara yardım eli uzattı.

/ DENİZLİHABER / 6 Kasım 2007 Salı, 01:00

Yüzyılın iyilik hareketi Deniz Feneri Derneği, Denizli’de deprem sonrası yaptığı yardım çalışmaları ile afetzedeleri sevindiriyor. Deprem nedeni ile evleri yıkılan ve yeniden yapamayacak durumda olan aileler için hazırlıklara girişen dernek yetkilileri, başlatılan çalışma ile sosyal inceleme sonucu mağdur oldukları belirlenen ailelerin evlerinin yeniden yapımı için inşaat malzemesi sağlanacağını bildirdi. Evleri tamamlanana kadar prefabrik konutlarda kalmaya devam edecek olan ailelerin gıda, giyim, temizlik gibi ihtiyaçları için Deniz Feneri tarafından desteğin devam edeceği söylendi.

Yardım çalışmaları ile ilgili bilgi veren Deniz Feneri Derneği Başkanı Engin Yılmaz, “Deprem afeti nedeni ile zarar görenlerin yaralarını sarmaya devam ediyoruz. Onlarca aile yaşanan bu afetten çok etkilendi. Onların depremin olumsuz etkilerinden sıyrılmalarını, yeniden hayata tutunmalarını sağlamak için evlerin yapımında kullanmak üzere inşaat malzemesi yardımı kampanyası başlatıyoruz. Türk insanının yardım severliğinin bu çalışmada da kendini göstereceğine inanıyoruz” dedi.

17 Aile Daha Prefabrik Konuta Kavuştu

Prefabrike ev yardımı ile 30 aileyi sevindiren Deniz Feneri Derneği, evleri oturulamayacak kadar hasarlı 18 aileyi daha prefabrik konuta kavuşturdu. Deniz Feneri’nin bölgedeki prefabrik ev sayısı 48’ye ulaştı. Deniz Feneri ekipleri diğer yandan da aile tespit çalışmaları kapsamında 150 aileyi tek tek ziyaret ederek onların tüm ihtiyaçlarını belirledikten sonra gerekli desteği verecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı