REKLAMI GEÇ

Cengiz Yılmaz’ın hedefi yüzde 70 oy

Cengiz Yılmaz’ın hedefi yüzde 70 oy

Denizli’nin Çameli İlçe Belediye Başkanı Cengiz Yılmaz, belediye başkanlığına 3. kez aday oldu. AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Yılmaz, partisi tarafından aday gösterilmesi halinde yüzde 70 oyla yeniden seçileceğini belirtti.

/ DENİZLİHABER / 2 Ocak 2014 Perşembe, 11:40

ŞENGÜL BOZ

Cengiz Yılmaz, 2004 yerel seçimlerinde yüzde 46, 2009 yerel seçimlerinde ise yüzde 56 oyla belediye başkanlığına seçildiğini belirterek, 2014 yerel seçimlerindeki hedefinin ise yüzde 70 oyla belediyeyi almak olduğunu vurguladı.

“GELİRİMİZ 6 KAT ARTACAK”
Çameli’nin merkez nüfusunun 2 bin 890 olduğunu ve iki dönemdir iller bankasından bu nüfusa göre pay aldıklarını söyleyen Cengiz Yılmaz, “Büyükşehir Yasası ile Çameli Büyükşehir ilçesi oldu. Merkez nüfusumuz 2 bin 890 ancak köylerle birlikte nüfusumuz 20 binin üzerine çıkacak. Bu da iller bankasından gelen payımızı artıracak. Büyükşehir yasası ile birlikte Çameli’nin iller bankası geliri 6 kat artacak. Bu da yeni projelerin hayata geçmesi demektir. Çameli’nin soysa ekonomik düzeyini yükseltmek için yeniden aday oldum” dedi.

“YOL İÇİN ADAY OLDUM”
Çameli’nin yıllardan beri çözümlenemeyen yol yapımının kendi döneminde başladığını ancak bitirilemediğini söyleyen Belediye Başkanı Yılmaz, “Bu yolu tamamlamak için yeniden aday adayı oldum. Benim dönemimde başladı, ben bitirmek istiyorum. Bunun için yola çıktım ve yeniden aday adayı oldum” diye konuştu.

“ALT YAPI SORUNUMUZ YOK”
Cengiz Yılmaz,denizli-cameli-belediye-baskani-cengiz-yilmaz-ic 10 yıldır kısıtlı imkanlarla Çameli’de büyük hizmetler yaptıklarını da vurgulayarak, şunları şöyledi: “Çameli’nin içme suyu sıkıntısını giderdik. Kanalizasyon çalışmalarının yüzde 80’ini tamamladık. Yol ve asfalt çalışmalarını yeni açılan yollar hariç hepsini yaptık. Arıtma tesisi ile ilgili projemizi 2012 yılında tamamladık. Ancak ödenek 2013 yılında çıktığı için, başlanamadı. Büyükşehir’e kaldı. Katı Atık Arıtma tesisimizin yapımını da aynı şekilde büyükşehir belediyesi üstlenecek. Çameli belediyesi olarak köylerimizin kalkınması için çalışacağız. Göçü önlemek için projeler geliştireceğiz. Denizli Büyükşehir olmasa idi yeniden aday adayı olmazdım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı