REKLAMI GEÇ

Çameli Kaymakamı göreve başladı

Çameli Kaymakamı göreve başladı

Çameli Kaymakamı Onur Özaydın göreve başladı. Belediye Başkanı Cengiz Arslan, yeni kaymakama hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2017 Pazartesi, 13:04

Göreve başlayan Kaymakam Onur Özaydın’a ilk ziyaret Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan gerçekleştirdi. Kaymakama görevinde başarı dileyen Başkan Arslan, “İlçemiz her geçen gün büyümekte ve gelişmektedir. İlçemizin gelişmesine ve büyümesine katkı sunan sizden önceki kaymakamlarımızın emekleri büyüktür. İnşallah sizinle birlikte ilçemize önemli katkılar ve eserler bırakacak güzel hizmetlere birlikte imza atacağız. Sizinle birlikte çalışmaktan onur duyacağım. Bizlere ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere yardımcı olmaktan onur duyacağım” dedi.

“HİZMET İÇİN BURADAYIZ”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Özaydın ise ülkenin her noktasının hizmet için aynı olduğunu söyledi. Kaymakam Özaydın, “Daha önce başka kentlerde halkımıza hizmet etmek için mücadele ediyorduk. Şimdi Çameli’ye hizmet için buradayız. Biz bu güzel ilçeyi daha ileriye götürmek ve vatandaşlarımızın huzur ve refahı için başta belediyemiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşları ile el ele çalışacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı