REKLAMI GEÇ

Çameli’de kaloriferciler yetişiyor

Çameli’de kaloriferciler yetişiyor

Denizli’nin, kış mevsimi en sert geçen ilçesi Çameli’de, Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kalorifer kursları büyük ilgi görüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Şubat 2017 Çarşamba, 10:32

Her geçen yıl sobayı terk eden ve kaloriferli bina sayısının arttığı ilçede 30 kursiyerin katıldığı yeni bir Katı ve Sıvı Kalorifer Ateşçiliği kursu açıldı. Hafta içi 64 saat süreli devam eden kurslar, usta öğretici Hüseyin Akkan’ın verdiği eğitimlerle devam ediyor.

Çameli Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ramazan Uysal, Kurs sayesinde kalorifer ateşçilerinin tam donanıma sahip olacaklarının altını çizen Elçi, “Gün geçtikçe kalorifer kullanımı yaygınlaşmakta, yakacak deneyimli eleman ihtiyacı ortaya çıkmaktadır. Bu kurslar sayesinde kursiyerlerimiz tam donanımlı bir bilgiye sahip olarak belgelerini almış olacaklar. Her alanda olduğu gibi kalorifer yakmakta bir deneyim ve teknik donanım işidir. Aksi takdirde bilinçsiz yakma teknikleri büyük kazalara sebebiyet verebilir. Amacımız halkın istihdamını sağlayacak kurslara ağırlık vermektir. Bundan sonraki süreçte de bu tür ihtiyaç giderici kurslara öncelik vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı