REKLAMI GEÇ

Çameli Festivali’nde yer yerinden oynadı

Çameli Festivali’nde yer yerinden oynadı

İki gün süren 7. Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali’nin Cuma günü düzenlenen kapanış günü programında, ilçe halkı konserlerle coştu, En İyi Domates Yetiştiriciliği ve Balık Tutma yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2017 Cumartesi, 11:24

7. Çameli Kültür –Tarım Alabalık ve Domates Festivali konser ve ödül töreniyle sona erdi. TRT sanatçısı Tuğba Karakuş türkü severleri coşturdu. Seyircilerin içine kadar giderek türkülerini seyircilerle birlikte seslendiren Karakuş, vatandaşları oyuna kaldırınca ortam bir anda hareketlendi. Pop Müziğinin sevilen sesi Murat Başaran ise özellikle gençlerin yoğun bir ilgisiyle karşılaştı.

KATILIM İLK GÜNDEN YÜKSEKTİ
Festivale 2. gün ilgi büyüktü. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konserde adım atacak yer kalmazken, çevre il ve ilçelerden gelenlerle birlikte Çameli’de yoğunluk yaşandı. Telefonlarının ışıkları ile Başaran’ın şarkılarına eşlik eden gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı, sevilen şarkıları ‘Sana Ölürüm’, ‘Alev Alev Mağdur’, ‘Nankör’ ve ‘Gülümse Anne’ şarkılarını hayranları için seslendirdi.

EN GÜZEL ŞARKILAR ÇAMELİ HALKI İÇİN
Tuğba Karakuş ve Murat Başaran, gençlerin yoğun ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirterek, hediye için Başkan Arslan’a ayrı ayrı teşekkür ettiler. Başaran, Çameli’de olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ve Çameli insanını sıcakkanlı olmasından dolayı bu ilçeye karşı aynı bir sevgisinin bulunduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı