REKLAMI GEÇ

Çameli’de okul kantinlerine sıkı denetim

Çameli’de okul kantinlerine sıkı denetim

Çameli Belediyesi zabıta ekipleri, 2017-2018 Eğitim – Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte İlçe merkezinde bulunan okullardaki kantinlerin hijyen koşullarını inceleyip kantin işletmecilerine uyulması gereken konular hakkında bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2017 Salı, 10:52

Yapılan denetimlerde ciddi bir sorun ile karşılaşılmazken özellikle okul kantinlerinin mevzuata uygun çalıştırılması için gerekli uyarılarda bulunuldu.

Denetimlerde gıda maddelerinin son tüketim tarihi, hijyen ve çalıştırma ruhsatları üzerinde yoğunlaştığını belirten Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri genel temizlik ve sağlıklı gıda maddesi satışı konusunda yapılan denetimler kapsamında okul kantini işletmecilerine uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verildiğini söyledi. Zabıta Ekipleri denetimlerin yıl boyunca süreceği bilgisini de verdi.
Okul kantin işletmecileri Çameli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün yapmış olduğu denetimlerin yerinde ve gerekli olduğunu belirterek, teşekkür etmesi dikkat çekti.
Konuyla ilgili açıklama yapan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Geleceğimizin teminatı ve varisleri olan öğrencilerimizin okul kantinlerinden günümüz standartlarına uygun hizmet alması bizim için çok önemli. Bu doğrultuda kantinleri özellikle hijyenik açıdan çat kapı denetimlere tabii tutuyoruz. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastlamadık. Çameli Belediyesi olarak denetimlerimiz devam edecektir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı