REKLAMI GEÇ

Nüfusunun önemli bölümü yardım alıyor, otopark sorunu yaşanıyor

Nüfusunun önemli bölümü yardım alıyor, otopark sorunu yaşanıyor

Çameli’de AK Parti genel ve yerel seçim, referandum da rekor kırdı. 18 bin nüfuslu Çameli’de Sosyal Yardımlaşma Vakfı, 1500 aileye nakdi yardımda bulunuyor. Nüfusun önemli bir bölümü yardım alıyor ama ilçede büyük çelişki yaşanıyor.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2017 Salı, 10:00

Son yıllarda siyasete damga vuran ilçelerden biri Çameli. 18 bin nüfuslu ilçe AK Parti’nin kalesi. 2015 genel seçimlerinde AK parti yüzde 66.8 oy alarak, Çameli’de Denizli rekoru kırdı. 2014 yerel seçimlerinde de yüzde 63.7 ile yine rekor kırmışlardı. 2017 referandumunda da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yüzde 70.3 oy çıktı ve yine rekor kırdılar.


AK Parti’nin en yüksek oy aldığı ilçe olan Çameli’nin Sosyal Yardımlaşma Vakfı’ndan Denizli ilçeleri içinde en fazla yardım alan ilçe olduğu öğrenildi.
Çameli Sosyal Yardımlaşma Vakfı, kömür ve gıda dağıtımı dışında ilçede 1500 aileye nakit yardımında bulunuyor. Ayni ve nakdi yardımlarla birlikte 18 bin nüfusun yarısının yardımlardan yararlandığı belirtildi.

“İNSANLAR YARDIM KESİLECEK KORKUSUYLA OY VERİYOR”
CHP İlçe Başkanı Bahtiyar Akyol, her seçim öncesi AK Parti’nin Çameli’de ‘Bizi seçmezseniz yardımlar kesilir’ şantajında bulunduğunu iddia etti. Akyol, “İnsanlarımız, gıda, kömür ve yara yardımı aldığı için AK Parti’ye oy veriyor. Bir zamanlar burası CHP’nin kalesi idi. İhtiyacı olan insanlara mutlaka devletimiz destekte bulunmalı ama Çameli’de bu iş tamamen siyaset odaklı yapılıyor” dedi.

İLÇE MERKEZİNDE OTOPARK SORUNU YAŞANIYOR
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’ndan nüfusunun önemli bir bölümü yardım alan Çameli’de yaşana bir çelişki ise, dikkatlerden kaçmıyor. İlçe merkezinde büyük bir otopark sorunu yaşanıyor. Çameli’deki araç fazlalığı dikkat çekiyor. Bu kadar aracı bir arada görenler, “Madam ki Çameli bu kadar fakir. Nüfusunun yarısı yardım alıyor, nasıl oluyor da bu kadar otomobil var?” sorusunu soruyor.

Yorumlar

Aydın KILINÇ   -  Bağlantı 20 Ağustos 2017, 16:01

DOĞRUDUR BEN KATILIYORUM..!!! BENDE ŞAHİT OLDUM BUNA AMA BİZİ MAHKEMEYE VERDİLERDİ

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı