REKLAMI GEÇ

Yelken kanattan sonra yamaç paraşütü heyecanı

Yelken kanattan sonra yamaç paraşütü heyecanı

Çameli Yaylacık Dağı’nda 5.’si düzenlenen Türkiye Yamaç Paraşütü Mesafe yarışlarında heyecan dorukta. Mesafe yarışmalarına ilk günde 58 Yamaç paraşütçüsü katıldı. Hava şartlarının da güzel olmasıyla Çameli semaları renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2017 Salı, 10:43

2140 metre yüksekliğinde ve müthiş bir doğal güzellik görüntüsüne sahip olan Yaylacık Dağı’nda bu yıl 5.’si gerçekleştirilen ve bu yıl uluslararası düzeyde yapılan “Uluslararası Çameli’nde Yamaç paraşütü Şampiyonası” başladı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Kaymakamlık ve Çameli Belediyesi şampiyonanın hem güvenliği, hem de konukların ağırlanması ile ilgili her türlü çalışmayı en küçük ayrıntısına kadar yaptı. Çameli’nin her noktasında ayrı bir etkinlik yapılabilir. Akkavak ve Kargın Yaylası’nda kar ve zirve yürüyüşleri, Sarıkavak ve Karanfilli Yaylası’nda doğa yürüyüşü, aynı zamanda çadır kurup geceleri konaklanacak trekking yürüyüş rotaları, derin vadilerde aksiyon ve adrenalin sevenler için kanyonlar, bisiklet safarisi gibi birçok alternatif seçenekleri var. Yamaç paraşütünde Türkiye’nin gururu olan Fethiye Babadağı gibi Yaylacık Dağı’nda düzenlediğimiz şampiyonalarla bu bölgeyi dünyaya duyurmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı