REKLAMI GEÇ

Çameli Devlet Hastanesi inşaatına 2 yıldır başlanamadı

Çameli Devlet Hastanesi inşaatına 2 yıldır başlanamadı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde yapılacak olan Devlet Hastanesi’nin inşaatına halen başlanamadı. Oysa 2011 yılında genel seçimlerden önce ilçe merkezine “Hastane inşaatına gider” yazılı bir tabela dikilmişti. Çameli halkı halen depreme dayanıksız olduğu için çürük raporu verilen eski hastaneden sağlık hizmeti alıyor.

/ DENİZLİHABER / 30 Aralık 2013 Pazartesi, 14:22

ŞENGÜL BOZ
Çameli Devlet Hastanesi’ne depreme dayanıksız olduğu için çürük raporu verilmesinin ardından yeni bir Devlet Hastanesi yapılmasına karar verildi. 2011’deki genel seçimlerden önce de, ilçe merkezine “Hastane inşaatına gider” yazılı bir tabela dikildi. Bu siyasi mesaj, seçimlerde ne kadar etkili oldu bilinmez ama hastanenin yapımı konusunda henüz atılmış bir adım yok.

VATANDAŞ TEPKİLİ
Vatandaşlar, çürük olduğu belgelenen eski hastaneden sağlık hizmeti alıyor. Çameli’nin deprem bölgesi olduğunu ve buna rağmen çürük raporu bulunan hastanede tedavi gördüklerini belirten Çamelili vatandaş Durmuş Sıryol, “Çameli’nin Hastanesi bile yok. ‘hastane İnşaatına gider’ diye tabela var. Ama okun gösterdiği yöne gidin ne hastane var ne de inşaat. Eski hastanemizin çürük raporu var. Ama hala orayı kullanıyoruz. İnsan canı bu kadar ucuz olmamalı” dedi.

KAYMAKAM: TAPU SORUNU VAR
Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak, Acıpayam Devlet Hastanesi inşaatı ile birlikte gündeme gelen Çameli Devlet Hastanesi’nin yapımına halen başlanamamasının nedeninin tapu sorunu olduğunu söyledi. TOKİ tarafından yapılacak olan hastane inşaat alanı ile ilgili tapu sorununun en kısa zamanda çözümlenerek inşaata başlanacağını belirten Kaymakam Albayrak, hastanenin 25 yataklı olarak inşa edileceğini açıkladı.

Yorumlar

çameli vatandaşı   -  Bağlantı 30 Aralık 2013, 16:27

çamelide kaymakamlık ne kadar saglam acaba yangın olsa bekle itfaiye gelsin ambulans ara gelmez siz getirin der doktor bulunmaz hastane çürük yazık çameli vatandaşına azraille beraber yaşıyorlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı