REKLAMI GEÇ

Çameli sokaklarında kayak keyfi

Çameli sokaklarında kayak keyfi

Denizli’nin yüksek rakımlı ilçelerinden ve kış mevsiminin en yoğun yaşandığı ilçelerinden olan Çameli’de, yağan karın ardından ilginç bir aktivite dikkati çekti. İlçenin cadde ve sokaklarındaki biriken karları gören Akay Dağcılık Kulübü’nün 71 yaşındaki Başkanı Ahmet Nuri Öztürk, malzemelerini alıp kayak yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Aralık 2016 Cumartesi, 09:56

Kış mevsiminin klasiği olan karın yağmasını, kimileri başta ulaşım olmak üzere birçok konuda karşılaşılabilecek sorunlar nedeniyle eziyet gibi görür. Kimileri için ise kayak yapmak, kar topu oynamak gibi aktivitelere fırsat yarattığı için keyif aracıdır.

Kar ile özdeşleşen spor aktivitelerinden olan kayak da birçok kimse için vazgeçilmez gibidir. Bunlardan birisi de ilerleyen yaşına rağmen kayak tutkusundan taviz vermeyen Akay Dağcılık Kulübü’nün Başkanı Ahmet Nuri Öztürk. Bu hafta boyunca bolca kar yağışı görülen Çameli’de bulunan Öztürk, “Bu sporu yapmak için yakaladığınız fırsatı kaçırmayın” mesajını vererek, kayak takımlarını alıp ilçenin sokaklarında keyifle kaydı.

Akay Dağcılık Kulübü olarak Türkiye’nin birçok yerinde görev yaptıklarını kaydeden Öztürk, “Amacımız kayak sporunu öğretmek, bu spora teşvik etmek. Spor ve Doğa Turizmi Altyapı Geliştirme Projesi, kapsamında, dağ kayağı ve kış dağcılığı tanıtımı için Çameli Kaymakamlığı ile belediye tarafından birçok çalışma yapıldı. Çameli gelecek yıllarda kış turizminin önemli merkezlerinden olacak. Biz de elimizden gelen desteği sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı